Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ThierryHenry

Pytaniea

Polecane posty

Gość ThierryHenry

Witam drogie Panie. Myślę, że trafiłem w dobre miejsce i w związku z tym miałbym takie pytania. Mam nadzieję, że ktoś mi będzie mógł udzielić odpowiedzi. Mianowicie interesuje mnie, czy jeśli kobieta jest w ciąży (dajmy na to w 2 miesiącu) jednak o tym jeszcze nie wie i uprawia sex to.. będzie czuła ból, który jej to uniemożliwi, czy raczej nie odczuje nic? Poza tym interesuje mnie też (ciekawski facet:))) czy u kobiet często się zdarza, że miesiączka trwa nawet dłużej niż tydzień i czy może to być oznaka ciąży? Z czystej ciekawości chciałem się dowiedzieć, z góry dziękuje za ewentualną odpowiedź.

Gość ___________Ouch-------------
miesiaczka - nie jest oznaka ciazy a wrecz przeciwnie (zdarzaja sie wprawdzie wyjatki , ale rzadko) W drugim m-cu bol - nie sadze!

Gość ThierryHenry
No właśnie - zdarzają się wyjątki. Dlatego pytam czy jeśli kobieta nie wie o tej ciąży, jest powiedzmy w 2 miesiącu to czy uprawiając sex, będzie odczuwała ból czy wszystko raczej powinno być tak jak zawsze.

Jesli miesiaczka tak dlugo trwa, to jest mozliwosc, ze to samoistne poronienie. Ale normalnie nie powinna tak dlugo trwac- ja bym w takim przypadku skonsultowala sie z lekarzem.

Mysle, ze to mozliwe, ze kobieta w ciazy inaczej reaguje na sex. Zmienia jej sie przeciez sluz, moze pojawic sie uczucie suchosci- przez to moze poczuc bol.

Gość ThierryHenry
Aha, rozumiem. No to wielkie dzięki za odpowiedzi! Jeszcze tu będę zaglądał jeśli ktoś chciałby coś dopisać.

Gość ThierryHenry
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy u wszystkich kobiet ten cały "cykl" liczy się w ten sam sposób? Mianowicie chodzi mi o to, że od początku okresu się zaczyna liczyć, czy u niektórych może być tak, że liczy się od końca okresu do rozpoczęcia następnego (liczba dni to wiem, u każdej może być inna). Bardzo proszę o odpowiedź

Gość andziaak
zawsze od poczatku

Gość mloda mama18
ja dowiedzialam sie w 5 miesiacu ze jestem w ciazy i uprawiajac sex nie czulam nic

Gość Emin
kobieta w 2 m- cu ciazy nie powinna odczuwac bolu poniewaz gdy jest w ciazy jej pochwa nawilza sie dosc mocno wydziela wydzieline biala i najczesciej kobieta ma wieksze checi na seks ...... a dlugosc cyklu mierzymy od pierwszego dnia miesiaczki do ostatniego dnia przed dniem kolejnej miesiaczki np jesli kobieta ost miesiaczke miala 1.01 a nast dostala 29.01 to cykl jej trwal 28 dni.......................... Pozdrawiam!!!!!!!!!!

Gość mloda mama18
i reagowalam normalnir jak wczesniej bolu tez nie czulam moze to zalezy od kobiety

Gość andziaak
i co żadnych objawów do 5 miesiąca? nie wierzę

Gość mloda mama18
sex robi sie jeszcze bardziej przyjemniejszy

Gość mloda mama18
a no widzisz mozna

Gość andziaak
i okres też miałaś do 5 miesiąca?

Gość mloda mama18
pewnie jakie stam byly ale ich nie widzialam napewno nie mialam okresu ale to tlumaczylam inaczej wogole nie przyszlo mi do glowy ze moge byc w ciazy poniej inni mi to tlumaczyli

Gość Ela87777
A jesli od ostatniego stosunku mialam 2 okresy (ostatni dluzszy i jakby bardziej obfity) i 2 razy test negatywny (robila tyle dlatego, ze dostalam roznych objawow jak krwawienia czy wymioty) teraz okres spoznia mi sie juz 8 dzien to powinnam nadal brac pod uwage ciaze??

Gość Ela87777
Moze mi ktos odpowiedziec??? Prosze, to dla mnie bardzo wazne..

Gość Ela87777
?