Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meski orgazm jest gorszy

faceco co czujecie w chwili wytrysku

Polecane posty

Gość 31286434
dobrze gadasz, zaklinacz. spadaj juz na drzewo. nie udlaw sie tylko obiadkiem ze zlosci.

Gość meski orgazm jest gorszy
prosze was nie robcie z mojego tematu ringu

Gość melavi
kobiecy orgazm obejmuje cale cialo, czasem ogarnia jak plomien, czasem jest to jakby wybuchla supernowa :) trwa na pewno dluzej niz meski, ktory koncentruje sie glownie na doznaniach z czlonka, i niesie niewiele wiecej poza ulga (tak, jak pisal zaklinacz). sa szkoly tantry ktore ucza mezczyzn osiagania pelniejszych orgazmow. orgazm bez wytrysku, na przyklad jest pierwszym krokiem do tego...

Gość melavi
haha, dobre, tez mi odwaga zalozyc sobie haslo do nicka, no po prostu bohater narodowy! NIe robie tego bo mi sie nie chce z haslem bawic.

Gość znawcatematu
czasem zazdroszczę kobietom ich orgazmów, są jakby w innej rzeczywistośći, ja natomiast cały czas mam wszystko pod kontrolą , słysze że ktoś idzie po schodach, że przejeżdża samochód, a u nich to jakis totalny odlot w kosmos

Gość melavi
:) fajnie byc kobieta. jest tez druga strona medalu, facet ma praktycznie orgazm "gwarantowany", zawsze dochodzi, kobieta czesto ma "falstarty", latwiej ja rozproszyc, czasem jeden falszywy ruch i poooszloooo, trzeba wspinac sie od nowa na te wyzyny. Kobieta potrzebuje wiecej koncentracji, by przezyc ten swoj odlot :) takze jest sprawiedliwosc na tym swiecie

Gość znawcatematu
tak melavi zawsze jest coś za coś, ja mogę mieć orgazm w 2 minuty w każdych okolicznościach ale jego intensywność czasem dorównuje splunięciu a ja bym chciał trzęsienia ziemi :(

Gość znawcatematu
takie potezne, tak zeby miesnie poszly, zupelne nirvana, rozluznienie w fazie plateau, tak zeby wszystko polecialo, zwieracze, stolec po kolanach.. ehhh

Gość melavi
znawco, to jest mozliwe, troche treningu. powiem ci, ze kobieta tez jest w stanie wytrenowac "orgazm w 2 minuty", mozna sie tak psychicznie nastroic, pobudzic i doprowadzic do orgazmu. tylko rzeczywiscie jest slaby, taki "wymuszony", kichniecie daje czasem wiecej satysfakcji.

Gość melavi
albo maly nieobjety swiadomoscia baczek z dodatkiem kleksa;) takie pyrkanie;)

Gość znawcatematu
nie wiem czy można tu cokolwiek wytrenować, próbowałem naprawdę wiele, teraz mam zamiar poeksperymentować z substancjami psychoaktywnymi, ponoć LSD potrafi niesamowicie zwiększyć percepcję

Gość znawcatematu
a co sadziszo pieszczotach analnych? Mam za soba pare doswiadczen z nieduzymi pojemnikami po dezodorantach, ale raczej mieszane wrazenia..

Łooops, zaklinacz dziś potępiony. Ło sssso chozzzi? Coś taki naburmuszony?