Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewkaaaaaaaaaaaa

kolczyk obok ust

Polecane posty

Gość ewkaaaaaaaaaaaa

Hejka wszystkim!!! mam mały dylemacik.. bo chciałabym zrobić sobie kolczyk obok ust ale nic prawie o tym nie wiem :P... jak go pielęgnować??? czy bardo boli??? jaki kolczyk jest odpowiedni??? Proszę Was o jakieś rady!!! Pliska!!! aha... chciałam dodać że mam kolczyk w pępku, i kilkanaście w uszach :D.. (sorki za błędy)

Ja mam kolczyk nad ustami i jestem zadowolona. Idź do dobrego salonu, oni Ci powiedzą co i jak. Mnie akurat nie bolało, to zależy od Twojej wrażliwości i natawienia:)

ja mam w brodzie po lewej stronie, czyli jakby na to nie spojrzeć, obok ust ;) robiłam u kosmetyczki, nic nie bolało :) fajne uczucie mieć igłę w ustach, chętnie powtórzyła bym to jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz... ;) na początku troszkę ropiało. przemywałam wodą utlenioną. najpierw nosiłam kuleczkę, później kółeczko, a teraz mam dwie kuleczki ( nie wiem jak się ten kolczyk nazywa profesjonalnie :P ) generalnie polecam, ale trzeba pamiętać, że nie każdemu pasuje ;)

Gość yhy
no właśnie nie każdemu pasują kolczyki w takich miejscach....moja szwagierka ma kolczyk w brwi i wygląda jak idiotka

Gość głupoty gadacie
najfajniej jest mieć kolczyk na nosie i na czole dwa :)