Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6644

Wolicie złotą bizuterie nosic czy srebrna..

Polecane posty

Gość 6644

i ile maxymalnie pierscionkow na palcach nosicie? Ja mam kolezanke co nosi ja jednej rece 3 pierscionki(kazdy na innym palcu) i na drugiej rece tez nosi 3 pierscionki, na uszach duze kolczyki, na rece bransoleta, na szyji duzy naszyjnik(tylko te piersciomki ma złote reszta to juz złotopodone)..nie uwazacie ze to za duzo tego na sobie?

Gość zdecydowanie srebrna
bransoleta gladka owalna/ , lancuszek s prostym wisiorkiem+kolczyki.Zadnyk pierscionkow nie nosze, moja jedyna ozdoba dloni sa moje wlasne krotko przyciete, pomalowane bezbarwnym lakierem paznokcie :).

Gość zdecydowanie srebrna
S* z, zadnyk* zadnych :).

eee za dużo też nie dobrze:/ taka chodząca choinka:/ ja zdecydowanie wolę srebro...bez urazy dla lubiących złoto ale kojarzy mi się ono ze starszymi paniami:-p

Gość no ktora z was
nosi np. 6 pierscionkow na palcach?

Ja noszę tylko jeden pierścionek na lewej dłoni z białego złota, poza tym nic innego. Nawet nie mam dziurek w uszach a łańcuszków i innych naszyjników nie lubię ;)

Gość jkhggfff
a czy to ładnie nosic kilka pierscionkow na palcach?

Gość ja noszę zwykle
mało ale widoczne - albo jakiś wisiorek z dużą przywieszką albo bransoletkę, też lubię takie szersze, a jeżli pierścionek to zwykle jeden typu obrączka. Tylko kolczyki male bo mam drobną twarz. Bardzo lubię srebro w połączeniu z jakimis kamieniami typu koral, turkus, lawa. Złoto kojarzy mi się z babcią albo bazarem.

Gość mnie sie wydaje
ze mozna nosic kilka pierscionkow na palcach ale srebrnych, bo juz kilka złotych to nie bardzo to pasuje,mam racje?

Gość srebro zdecydowanie
ewentualnie biale zloto

Gość ja nosze
pierscionki srebrne i z bialego zlota...i nie uwazam to za brak klasy zwlaszcza ze na moich dloniach wyglada to akurat ladnie:) a jesli chodzi o kolczyki bransoletki itd nosze okazjoinalnie poniewaz lubie duze blyszczace dodatki:P a ztym nie mozna przesadxzac:)