Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalijka mała

Wreszcie mam piękne paznokcie!

Polecane posty

Gość konwalijka mała

Od połowy stycznia stosuje odżywkę Sally Hansen złotą i normalnie nie mogę uwierzyć jakie mam teraz piękne paznockie - długie i mocne. Zawsze to była moja zmora, rozdwajały się na potęgę, łamały, nie mogłam ich zapuścić nawet na 2 mm. A teraz...są mocne i twarde, sporo urosły, ładnie je opiłowałam, zrobiłam super manicure i nawet ostatnio mój facet zapytał od kiedy nosze tipsy hehe - a to moje naturalne! Szczerze polecam tę odżywkę!!! Moje koleżanki też ją stosują i są zachwycone.

Gość bez zeba na przedzie
Konwalijka mala - zgadzam sie z Toba ;) Ja tez mialam problemy z paznokciami, ciagle mi sie rozdwajaly,ta gorna plytka schodzila, czesto sie lamaly,i dokaldnie tez "zlota" sally hansen odzywka mnie uratowala :) Ona teoretycznie jest na porost paznokcia,ale niesamowicie wzmacnia ! Cena ok. 40-50zl z tego,co pamietam,bo kupowalam ja jakis miesiac temu i ciagle jej duzo ;) ale pilnuje,zeby co jakis czas ja regularnie nakladac :)

Gość konwalijka mała
Odżywkę kupiłam na allegro chyba za 36 zł, ale możną ją dostać również w dobrych drogeriach. Nazywa się Sally Hansen - nailgrowth miracle i jest w złotej buteleczce.

Gość konwalijka mała
bez zeba na przedzie - też pilnuje żeby regulrnie stosowac i może w tym jest cały sukces :) Słyszałam opinię, że jak się przestanie stosowania to paznokcie wracają do stanu pierwotnego, nie wiem czy to prawda..?

Gość bez zeba na przedzie
Nie mam pojecia :( Bo ja od miesiaca ja stosuje i co jakis tydzien zmywam stare pozostalosci i nakladam nowe. Nie wiem jak to jest jak sie przestanie. Chyba nastepnym razem tez kupie na allegro,bo ja wydalam w sklepie na pewno cos ponad 40zl.Ale poki co mysle,ze jeszcze na dlugo mi starczy,bo jest wydajna :)

Gość konwalijka mała
No fakt jest bardzo wydajna, od stycznia jej używam, nakładam mniej więcej co 5-6 dni i jeszcze się nie skończyła. A na allegro opłaca się kupować bo naprawde taniej wychodzi.

Gość konwalijka mała
Niekoniecznie, ja razem z przesyłką zapłaciłam 41 zł a w kilku drogeriach widziałam odżywkę za 46 - 50 zł, wiec mi sie opłacało. Chyba zalezy to od miasta, moja bratowa mieszka w małym miasteczku i mówiła ze kupiła odżywke za 38 zł w zwykłym sklepie kosmetycznym.

Gość a dla mnie nie ma lepszej
odzywki od tej http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6431 próbowałam wielu, takze preparaty sally hansen dla moich paznokci są do bani, głównie dlatego że pokrywając płytkę tak jak bezbarwny lakier powodują jego rozdwajanie ( przynajmniej u mnie) . A odżywka w markerze wsiąka w paznokiec i nie trzeba jej zmywać a przy okazji nie rozdwaja mi paznokcia. I kosztuje ok.17 zł , ja kupuje w perfumeriach douglass.