Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mniami

czy pomarańczowe niki cierpią na ostry syndrom niedopchnięcia?

Polecane posty

Gość mniami.
moje stetryczale poczucie humoru jest istotna przeszkoda na drodze do zrozumienia wysublimowanego zartu a'la f23:classic_cool:🖐️ niestety to znamie procesu zwapnienia i przeistaczania sie w nowa forme (glaz narzutowo-kanapowo-pierdzi-smeci-komputerowy:classic_cool:🖐️)

Gość mniami.
moje zachowanie wyczerpuje znamiona nieudolnego usilowania okazania kompletnej niewrazliwosci na niecne praktyki podszywaczy:classic_cool:🖐️

mniami ja przestalem reagowac na szczekanie burkow to sie na ciebie rzucili, szkoda zdrowia zeby sie z nimi uzerac Mimo wszystko dziekuje za poparcie i obrone mojej persony

Gość 87429387
o, PERSONA sie pojawil. kurna, szybko rozwijajcie ten czerwony dywan. Nadchodzi kafeteryjny kretyn!!!!!!

Gość taka jedna M
coś dzisiaj ostro na kaffe :(

cze M- od samego rana- zlosliwosci , zlosliwosci,zlosliwosci

Gość Atak z boku
Tylko że z tym dywanem są kłopoty. Ostatnio ktoś zwyczajnie na niego narobił i została dużych rozmiarów plama.

Gość taka jedna M
cześ mniami..troszke nie orientuje się w sytuacji ...ale najlepszym sposobem jest ignoracja zeby nie nakręcac pewnych osób

Gość Atak z boku
"rezydent f23" bardzo mi przykro z powodu zanikającego wręcz sięgającego rynsztoka poziomu. Boli minie to tym bardzie że lubiłem gościć na tym jakże kontrowersyjnym forum. Pozdrawiam

racja- tylko , że dzisiaj to juz bylo mega zlosliwie- dlatego rzucilam temat -

Gość taka jedna M
musze doczytac ...wiem niekiedy trudno ..zlekcewzyc obelgi to tak jakbyśmy nie miały nic na swoją obrone

Gość Lusesita de Milagros Dolores.
fajna ze mnie babka:classic_cool:

Gość xxxyzedka
macie tu jeszcze popis kultury i dobrego smaku na deser, zanim sie doszcetnie upoicie panem ***z*** * * * zaklinacz * * * lepiej odczuwac slabszy orgazm za kazdym razem nie jak wiekszosc kobiet przejsc przez zycie i nie doznac zadnego HAHA tylko czesc z was ma na tyle pozadnych partnerow ktorzy dbaja o wasze potrzeby, reszta niedopieszczonych babeczek to zazwyczaj pojemniki na sperme i zwykle zabaweczki dla facetow ktorym chce sie poruchac ..... ZALOSNE jestescie . . . blah . . . coz, blah...

Gość taka jedna M
lubie siebie i slusznie gdyz jestem ze wszech miar atrakcyjna kobitka:classic_cool:🖐️

tak tak tak tak.. mniami cierpią i to mocno... to co wypisują to juz przechodzi ludzkie pojęcie... żeby tak ludzi obrażać bezpodstawnie :( kij im w oko :) żeby nie powiedzieć gorzej :P

Gość mniami.
naprawde naleze do grona seksownych i pewnych siebie kobiet:classic_cool:🖐️

Gość lagi.
jestem mila i pozytywna osoba:classic_cool:🖐️

Gość xxxyzedka
nie wiesz, ze wystarczy pokazac jeden przyklad chamstwa, by wykazac, ze nie jestes kulturalnym facetem? Logika, stary. pa 🖐️

cholera spociłam się i przyszłam na prysznic :)

i wziąć sobie książeczke ;) okularki ::D miło się leży :D póki komary mnie żywcem nie zeżrą :D

Gość podszyw pozytwny
kocham was kobietki z cafe❤️ jestescie wspaniale:Dc

forum jest po to zeby dyskutowac - brak argumentow na poparcie wlasnego zdania, lub tez zazdrosc- rodzi frustracje i obrazliwe docinki........coz taka natura ludzka hej pomaranczowa mniami - ja jestem szczesliwa a ty?

xxxyzedka oj \"pojemniczku\" widze ze zycie niezle ci dokopalo wiec ja juz nie bede PS. nie czas juz do garow, i nie zapomnij mezowi piwa przyniesc bo w poniedzialek znowu do roboty przyjdziezs z podbitym okiem