Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

Rolnik mje dał kosza!

Polecane posty

Rolnik! Po prostu jestem załamana, od dawna już poluję na taki majątek ze stodołom i obórkom, a TY?!!!!!!!!!!! Ty mje kosza i to bez ziemnioków! Wrzuć chiciaż trochu cybuli... No wita co, ni mogie! To drugi facet w mej nędznej egzystencji co mje kosza dał. Znaczy ten pierwszy to tak nie do końca, czyli wychodzi na to, że Rolnik jest PIERWSZY! Łooooo, do diabła! I z czego ja tera żyć bendem?

biednaja ty zosienka!!!!!!!! ano u mnie w łoborze mozesz spłac jak nie masz gdzi......no i kartofli tez ja ci dom;)

Czyli przyszło mje iść na wycug... (tak to siem chiba nazywało, czytał kto \'Chłopów\'?, bo już ni pamintom, dzie dzieciarnia z tego no, gimnazyjum?) Objaśnijta Zoche, bom ledwo pinć klas skuńcyła. I nie wim.

Zaklinacz, dobrze godocie, \'\'Nie będzie ta, to będzie inna, różnica jest całkiem płynna!\"

VZośkaV naprawdę żołosne:o nie rób obory :o jeden burak wystarczy.

Pamietaj Zosiu, ze zawsze masz jeszcze mnie. Moja dźwignia czeka az ja zlapiesz i zmienisz bieg (moich i Twoich szarych dni) Twoj Jorguś jurgen.prochnov@wp.pl 👄

Jeden burak? A zzzie tam. A wita jak zrobić 2 tony mielonych buraków ino migiem? Wrzucić granat do 515.

VZośkaV mówię o kreacji rolnik z kropką:o ten z kózką jest fajny w towim wykonaniu porażka totalna

Gość Zhana ekstra
:) Nic dodać - nic ująć :)

Gość co racja to racja
to jest forum życie erotyczne co to ma być??? Ty mje kosza i to bez ziemnioków! Wrzuć chiciaż trochu cybuli... No wita co, ni mogie! :o

Gość co racja to racja
i gdzie są moderatorzy??? Jurgen Prochnov, że piatej klepki jej brakuje to nie znaczy że kazdy tak ma;)

Gość Jurgen Pro...
tylko że ona leje na ciebie z góry :)

do Jurgen Pro... prosze sie do mnie zwracac z naleznym mi szacunkiem. Czyli, wracamy do podstawówki: zwroty typu Ty, Tobie, Ciebie piszemy wielką literą. A ja jestem Prochnov. Jurgen Prochnov. I nawet taki obcykany koles jak rolnik, nie wie jakiej narodowości jest ten artysta :classic_cool:

Gość Jurgen Pro...
I nie musi wiedzieć :) ARTYSTO :)

Cy łon s kropkoł cy z kózkoł, to je nie różnica dla mje to Rolnik i kuniec. Ło. Fatycnie psubraty. Jurgen? A załotwis skup jenterwencyjny we w pierwsy kolejności? Jak by my łobsiali psenicom, co? Tak zeby wis, w razie co parametry podrasować... Wis ło ssso chozi? Jak łep mo na karku, to bydymy godoć! Łoja a na sianku to ja ci pokaze! Łoj!!! Nie bees załowoł!

Jurgen. Ty nie nerwujsia. Jo cie nie za narodowość jebne. ... ino za korzynie :classic_cool:

Rolnik nie trafię chamstwa i góralskiej muzyki :o i nie boksuję się z burakiem, bo ja to mówił mądry Żyd, można, ale wstyd!

Jako se kces. Waso wola Zhana. To sie moze łodpierdul łody mnie!! COO???

Gość Atak z boku
Błysk inteligencji, prowokacja a może skłonności do materializmu ?????? :-)