Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GG 8070541

Propozycja nie do odrzucenia dla kobiet

Polecane posty

1. dla mnie nie stanowi zadnego problemu twoja propozycja-bo nie dotyczy mnie ale jest to forum - i mam prawo wypowiedziec swoje zdanie na temat twojej propozycji 2. uwazam ze gdybys byl taki macho wypieszczony nie mialbys problemu z poderwaniem zadnej kobitki, mowisz o starszych- drogi kolego raczej ich w zadnej dyskotece nie spotkasz- ale na dancingu i owszem;)- taka mala zlosliwosc- ale w kawiarniach, pubuch........zazwyczaj....bardzo latwo jest je poznac bo zazwyczaj siedza samotne, lub bez towarzystwa 3 natomiast aby twoje ogloszenie mialo porzadany odzwiek proponuje oglos sie w autogieldzie

Gość GG12345678
koleś, dobrze robisz.. szukanie darmowej dupy przez net nie jest złym rozwiązaniem.. tylko o czym z tobą mówić przed i po tym slynnym seksie.. może chociaż napiszesz, ile masz długości, obwodu i ile czasu potrafisz tym czymś operować? bo język to nawet 70-latek ma ;P

No wiem mnie najbardziej interesują kobietki w wieku około 30 lat. To prawda na dyskotekach ciężko je spotkać a na dansingi nie chodzę. Pozatym nie będzie chodził po kawiarniach i pytał się samotnych kobiet czy postawić im kawę. Wolę napisać szczerze na forum czego oczekuję i się tego trzeymać. Proponuje jeszcze przeczytać FAQ na dole drugiej strony

To naprawdę ciekawe. W Kafeterii jest mnóstwo facetów szukających starszych od siebie. Bardzo oryginalny ten portal. Ale mnie nic do dążeń innych. Życzę powodzenia (szczerze) 🖐️

GG12345678: Jesli myślisz że chodzi tylko o seks to się mylisz, ja proponuję spotkanie w miłej atmosferze, i nie tylko seks ale i rozmowy, zauważ że pogadam na gg nawet jeśli dziewczyna piszę że chce tylko pogadać, nic więcej.

Gość hmmmmmmmmmmmm.....
a mi sie facet podoba, gdybym sie cofnela mniej wiecej o jakies dwa lata....

facet.rocznik1978 - może też dlatego że na kafeterii jest dużo starszych kobiet, dziękuje za życzenia

Gość gość
Heh, kobieta kolo 30-tki nie jest STARSZĄ, zaraz sie obraże normalnie:D

facet to ty baaaaaaaaaardz mlody - liceum- jesli dla ciebie kobieta starsza jest 30 lat!!!!!!!!puknij sie po lbie-powaznie pozatym musisz byc z bardzo malej miejscowosci skoro twierdzisz ze 30 letnie kobiety nie chodza na dyskoteki............. i co ty chcesz tym ogloszeniem osiagnac?- zwiekszyc swoje doswiadczenie seksualne??! a ten sponsoring- to ma sie rozumiec - z kieszonkowego od rodzicow?!

Gość gość
Ja bede chodzic na dicho jak bede miala 30. Na parkiecie jest i tak ciemno:P

Gość izzulllaaa
Mniami,,musze cie zmartwic,ale to ty jestes zalosna,, O co sie go czepiasz?? Napisal otwarcie czego oczekuje i co daje w zamian,jesli cie nie interesuje jego propozycja to zejdz z topiku,,proste. A Tobie GG cos tam zycze abys znalazl to czego szukasz i nie zwazaj na takie wyssane jadem opinie jak mniami :) Pewnie sama mialaby ochote sprobowac,tylko zgrywa na forum cnotke i jeszcze krytykuje innych!!!

mniami : Chodziło mi o \"starszą od . . .\" (no bo od 24-latka jest starsza) a nie \"starszą\" w rozumieniu \"stara\" . O co ty mnie podejrzewasz 😠 ? ? ?

Nie mówię że nie chodzą ale jest ich stosunkowo mało, zresztą forma szukania kobiety na dyskotece nie jest moją wymarzoną. Nie mówie że wszystkie ale większość znajomości może się skończyć tego samego wieczoru w łóżku. Nie wiem czy wiesz ale jeśli ktoś do mnie napiszę mam ochotę na seks to ja już wsiadam w samochód i lecę. Muszę poznać bardziej tą osobę. Zresztą co ja się będę tłumaczył, jak ktos ma uprzedzenia to już tak zostanie. Pozdrawiam

Dokładnie mówimy tu o starsza w odniesieniu do konkretnego przypadku. Nie wiem, jak będe miał 40 lat to może będe preferował młodsze, a może będe już mężem i nie w głowie będą mi takie tematy.

izuuula jakbys przeczytala uwaznie topik autor rzucil propozycje dyskusji ze mna- a ja z checia dyskutuje zadnego jadu w moich wypowiedziach nie ma - a jesli chodzi o cnotke - to fakt ciezko jest mnie zdobyc facet musi sie postarac - bo znam swoja wartosc pozdrawiam

Gość gość
Powodzenia w szukaniu;)Chociaż kobiety na kafe to czesto tylko smaczek robia facetom i zwijaja manatki, jak ma juz przejść do konkretów, no ale może bedziesz mial akurat szczescie:D🖐️

facettttttttttt to bylo do autora topiku- nie do ciebie- bo on tez jest facetem - no nie?:D

mniami : Najseksowniejsza dkobieta na moim osiedlu ma 30 lat więc nie wkładaj mi proszę w moje usta poglądu jako bym takie uważał za stare. Bo tak nie uważam

Gość izzulllaaa
mniami faktycznie jestes tak zaj**isty ze szkoda gadac........od razu wszystkie ci do wyra leca juz- podbudowales swoje marne ego?- mniami a pozatym autorze topiku uwazam ze jestes zalosny - w realu za bardzo nie masz szans to rwiesz laski przez internet- no nic tylko pogratulowac mniami wlasnie przeczytalam cale twe ogloszenie- nadal uwazam ze jestes zalosny dyskusja owszem- ale tylko na poziomie To jedne z niewielu Twoich wypowiedzi,,nadal uwazasz ,ze nie sa jadowite?? A moze tak milusinsko odzywasz sie na co dzien do wszystkich?? To w takim razie tylko pogratulowac Twoim rozmowcom cierpliwosci.

moja droga moja pierwsza wypowiedz byla skierowana zostala do podszywacz- czytaj ze zrozumieniem- ktore nazwal dziewczyny z nim gadajace\"glupimi cipami\"- czy jakos tak czy stwierdzenie ze ogloszenie jest zalosne- jest jadowite?- hm nie -wyraza moj poglad , na autoa..bo idac twoim tokiem rozumowania jedyne nie- jadowite wypowiedzi- to tylko te pozytywne

Gość inni tez
czy sie tobie to podoba czy nie:)

Dokładnie Izuulla. Ja staram sie dyskutować rzeczowo bez zbędnych złośliwości.A kobiety takie jak ona przeważnie w życiu są niedopieszczone i z tad wynika ten ich jad. Nie dam sobie głowy uciąć ale całkiem możliwe że z chęcią sama by spróbowała ale \"co powiedziałyby koleżanki\" ?

Gość izzulllaaa
mniami,,a zreszta o co tu sie klocic?? :) Autor i tak juz pewnie wyrwal jakas laseczke bo siedzi po cichu,,wiec i my przestanmy o nim gadac ,bo pewnie mu sie czka,, :) Ja ide do lozeczka juz,bo juz pozno,,Spokojnej nocki wszystkim,a Tobie Mniami 😘 🌻na zgode :)

Tym bardziej że moja propozycja skierowana jest do konkretnych kobiet, nikogo nie namawiam na siłę, uważam że nie ma w niej nic złego a jeśli widzisz coś złego to napisz a ja ci wyjasnie dlaczego akurat tak.

swietnie zgadzam sie izulla z tym ze masz wlasne zdanie- ja tez gg nie popieram tego co robisz chciales dyskusji to masz fakt nie naleze do grona lasek ktore wskakuja facetom do lozka..... mam swoje zasady i nie patrze na to co inni robia.... nadal twierdze ze jestes zalosny z tym ogloszeniem ale podkreslam to moje zdanie - chciales dyskusji to ja masz

Gość izzulllaaa
GG 8050,,, (nie pamietam calego numeru ;0 ) no wlasnie,,co by powiedzialy kolezanki?? Ze poznala goscia na kafe ,bo dal jakies ogloszenie i ja na nie odpowiedzialam?? hahaha,, Tak naprawde to zawsze te najbardziej cnotliwe sa najgorsze,te ktore sie zarzekaly "ze po slubie" jako pierwsze jezdza z wozkami,,czesto z nieslubnymi dzidziami,, Niestety ale taka jest prawda,, Latwiej oceniac,krytykowac ,wysmiewac a z siebie robic nie waiadomo co,porzadnisie taka ze ohoho,,,

izullla ty chyba rzeczywiscie jestes zmeczona- nie obrzucam nikogo imperatywami- wypowiadam swoje zdanie- zadnej w niej zlosliwosci przykro mi ze nie wierzysz ze sa kobitki ktore znaja swoja wartosc- to smutne- pozdrawiam i dobranoc

I dlatego zawsze wychodzę z takiego wniosku że lepiej powiedzieć prawdę na początku jak jest niż mają być jakieś niedomówienia. Widocznie niektórzy woleliby się dowiedzieć takich rzeczy po fakcie. Ale cóż różni są ludze. Zdaje sobie sprawę z tego że niektórzy nie popierają tego co robią ale nieraz bezpodstawna krytyka jest gorsza niż ignorancja. Nie liczę już podszywaczy, którzy zamiast znaleźć sobie dziewczynę siedzą na forum tylko dlatego żeby się pod kogoś podszyć.