Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GG 8070541

Propozycja nie do odrzucenia dla kobiet

Polecane posty

Na razie umowilem sie z jedna 50 latka, i dwoma facetami (jeden to prawiczek). Zobaczymy, co z tego wyjdzie. A adidasa sie nie boje, bo codziennie pije mleko.

Od razu zdementuję niektóre podejrzenia. Oczywiście tylko gumka wchodzi w gre.

Gość hmmmmmmmmmmmm.....
ale lizesz cipki czy nie?

hmmmmmmmmmmmmm... chyba nie przeczytałaś całego ogłoszenia, tam wszystko pisze

Gość jest napisane
a nie "pisze" 🖐️

Gość hmmmmmmmmmmmm.....
ok, lizesz jak jest napisane, kumam

Gość Ubona
Duzo dostales propozycji? :)

Gość 545353453
"ciekawa oferta,,nie powiem,,hmmm,,," you bitch!

Gość jest napisane
a ta 50 tka i tych dwoch chlopcow to tak jednoczesnie masz zamiar obskoczyc?

Nie wiem czy pisze sie pisze, czy jest napisane, skonczylem tylko zawodowke. Duzo propozycji dostalem

Gość jest napisane
nie mow ze chlapniesz minete 50tce !!! jak Ty pozniej do biezmowania dziecino przystapisz? :P

Gość gość
a jak liżesz, to sie nie boisz Aids, skoro ten temat juz zostal poruszony....?

Gość jest napisane
pewnie lize tez w gumie :P przezorny zawsze ubezpieczony :P

Gość hmmmmmmmmmmmm.....
a som gumeczki na jezyk?

Gość gość
Chyba nie ma:(No facet, wypowiedz sie, czekamy:)

Widze że w moim imieniu trwa dyskusja na dobre. Dobrze ze kobiety nie sa takie głupie i nie nabierają się na podszywy bo ktoś se zamias 1 wstawił l

Gość hmmmmmmmmmmmm.....
o my glupie cipy, ja tam ide sie utopic...

Faktycznie, glupie z was cipy. Ale przynajmniej latwo dajecie sie nabrac i bez zbednych pierdol moge was przeleciec.

faktycznie jestes tak zajebisty ze szkoda gadac........od razu wszystkie ci do wyra leca juz- podbudowales swoje marne ego?- CZY FACECI NIE ZNAJA SLOWA IRONIA?! I ZART?

a pozatym autorze topiku uwazam ze jestes zalosny - w realu za bardzo nie masz szans to rwiesz laski przez internet- no nic tylko pogratulowac

mniami: Nie wiem czy to było do mnie czy do podszywu czy do kogoś innego. W każdym bądź razie nigdzie nie napisałem że jestem zajebisty gość. To jest propozycja do odważnych kobiet które nie boją się w życiu nowych doświadczeń. Jeśli nie nalezysz do takich kobiet to poprostu zignoruj to ogłoszenie. Pozdrawiam.

mniami: martwi mnie to że tak szybko oceniasz ludzi, których wcale nie znasz i już wszystko wiesz po ogłoszeniu. Cóż może Twoje powołanie to psychologia, itp. ? Zapraszam do rozmowy, pogadać zawsze można, może rozwieje Twoje wątpliwości.

pierwsza wypowiedz - do podszywu druga do ciebie

wlasnie przeczytalam cale twe ogloszenie- nadal uwazam ze jestes zalosny dyskusja owszem- ale tylko na poziomie

No to moje powyższe odpowiedzi są aktualne. Coraz bardziej martwię się barkiem tolerancji do mojej osoby na tym forum. Może nie wszyscy ale widzę że moja propozycja jest największym problemem dla tych osób, które z niej i tak nie skorzystają. Chyba będe musiał zrobić jakiś marsz równości.

mniami: napisałem tzw. FAQ czyli najczęsciej zadawane pytania, może to rozwieje twoje wątpliwości: Najczęsciej zadawane pytania: 1. Jestem młodsza pewnie nie mam u Ciebie szans ? Odp. To nie prawda, jak już napisałem wiek nie jest taki ważny choć wolę starszę. Napewno masz szanse. 2. Napisałeś że jesteś przystojny. Mam nadzieję że się niezawiodę. Odp. Napisałem że jestem \"podobno przystojnym (nie mi to oceniać) facetem\". Gusty są różne, nie obiecuje ci że spotkasz księcia z bajki. Mogę Ci powiedzieć że nie jestem gruby ale nie jestem też chuderlakiem typu Kuba Wojewódzki. Poprostu średnia krajowa. Troszkę ćwiczę ale nie jestem typem przypakowanego Pudziana. 3. Jestem brzydka. Pewnie niebędziesz ze mną chciał ? Odp. A kto tak powiedział ? Jak już napisałem są gusta i guściki, największe wrażenie możesz na mnie zrobić gadką. Jak jużnapisałem jestem tolerancyjny. To że niepodobasz się np. koledze to nie znaczy że mi się nie spodobasz i odwrotnie, to że podobasz się wszystkim nie znaczy że mi się nie spodobasz ale to w radykalnych przypadkach. Tak więc jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. 4. Pewnie interesuje Cię tylko seks i nie będziesz chciał pogadać ? Odp. A dlaczego tak sądzisz ? Zawszę bardzo chętnie pogadam. Możemy pogadać o wszystkim. 5. Mieszkam 300 km od Twojego miasta i pewnie nie przyjedziesz tak daleko ? Odp. Hmmm. Faktycznie trochę daleko ale zawsze można się spotkać gdzieś pośrodku np. w Warszawie wynając jakiś pokoik. 6. Co jeśli cię nie zaspokoję ? Będziesz zły na mnie i się już nie odezwiesz. Odp. To nie ty masz mnie zaspokoić tylko ja Ciebie. To jest różnica. 7. Ile miałeś partnerek seksualnych? Odp. W sumie niedużo. Do tej pory byłem w dłuższych związkach i się tego trzymałem, tzn. bez skoków w bok. Możecie wierzyć lub nie ale tak było. Dopiero od niedawna jestem samotny gdyż stwierdziłem że trzeba troche odsapnąć i nacieszyć się życiem póki człowiek w miarę młody. 8. Mam 17 lat. Czy nie jestem za młoda ? Odp. Jeśli nie masz 18 lat to seks nie wchodzi w grę. No cóż, przykro mi ale takie mam zasady. Pogadać możemy zawsze ale tylko pogadać. 9. Lubię dominować w łóżku. Czy idziesz na to ? Odp. To zależy co masz na myśli mówiąc dominowąć. Jeśli chodzi o to że przejmujesz inicjatywę to nie ma problemu. Lubię to. Jeśli masz na myśli jakieś sadomasochistyczne zabawy to wtedy musimy dłużej na ten temat porozmawiać gdyż nie wszystkie z tych zabaw mi się podobają ale jest to kwestja ustalenia. 10. Jestem Bi i mam koleżankę z którą to robimy. Czy to też wchodzi w grę ? Odp. Ależ oczywiście. 11. Jestem w szczęśliwym związku z facetem ale brakuje mi tego czegoś, musze nieraz wykonać skok w bok. Jesteś zaintersowany ? Odp. Niestety muszę Cię zmartwić. Jeśli jesteś w szczęśliwym związku to nie powinno Ci niczego brakować. A jeśli Ci czegoś brakuje że decydujesz się na skok w bok tzn. że nie jesteś szczęsliwa. Przykro mi.