Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzelika 17

wydzielina z sutka

Polecane posty

Gość andzelika 17

mam 17 lat wczoraj rano gdzy sie kompałam zopaczyła zachnięta wydzieline z moich sutków wydzielina była biała i w małej ilości ale dzień wczesiej dostałam ores co to może byc proszę o szybka odpowiedz bardzo sie boję

jesli przyjmujesz tabtleki anty lub leki uspokajajace- to moze byc ich wynik ale ja mam np. czasem po prostu na sutku mały płatek złuszczającego sie nasktórka w białawym kolorze- moze masz cos takiego i wydawało Ci sie że to wydzielina? jesli bedzie tego wiecej, zacznie pojawiać sie krew czy pieczenie to zgłos sie do lekarza. mozesz tez zappytać swojej mamy o to- w koncu jest tez kobietą a o ile bardziej doświadczoną od Ciebie

moze to byc przeczyna brania tabletek anty, moga to byc tez zmiany nowotworowe lub ciaża. a ile masz lat?

Gość gruba a jak
na pewno nie nowotworowe w ieku lat 17 !!!! ludzie kurde,nie straszcie!!!! zmiany hormonalne i tyle

a skad wiesz ze ma 17 lat? to ze ma taki nick to nie znaczy ze ma tyle lat. ja tylko pisze co moze byc przyczyna

Ja tak mam już od paru lat. Może masz trochę za wysoki poziom prolaktyny. Dla spokoju warto iść do ginekologa lub endokrynologa, opowiedzieć, co się dzieje i zrobić badania.