Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdziwiona ola

Przestroga

Polecane posty

Nigdy, ale to nigdy nie kupujcie lasange z biedronki. Jest tak wstrętna, że jak sobie przypominam jej smak to mnie bierze na wymioty, jakbym miała psa to nawet jemu bym tego nie dała. NIE KUPUJCIE jej za żadne skarby!!!

Gość europejczyk unijny
jak smiesz krytykowac bratni portugalski koncern zarzadzajacy biedronkami?to nie jest poprawne . nie kupowanie w lidlach i w biedronkach nie jest TRENDY. kto nie robi w /w dyskontach zakupow to jest antysemita, ciemnogrod, ksenofob i terrorysta.

Gość a łyżka na to niemożliwe

Tak ogólnie nie mam nic do biedronki, bo ostatnimi czasy jakość produktów znacznie się poprawiła, hehe. Ale ta lasange jest wstrętna, bleee.

Gość Leontyna Bibas
mleczny start.

Gość dla mnie prawie wszystko
jest tam wstretne, jeżeli chodzi o jedzenie.... pomidory gumowe, mięso- zawiera 'mięso' dopiero na 4 miejscu w składzie, mineralka smakuje jak kranówa, w serze zółtym jest woda- nie da się go stopic na patelni normalnie, pasztet- szkoda gadać- jakaś kasza nadmuchana.... to co kupuje, solidne worki na smieci mają, papier toaletowy ok, poza tym paczkowane produkty markowe- takie jak jogurty np.... to kupuje, reszte omijam szerokim łukiem.... a i czesme cos z tego ich badziewia- jak podkładki do kuchni, doniczki, jakś pojemniczek....

Gość mika maly
ja tam nie chodze