Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pomozta ludziska

Jest ktoś tutaj z Dąbrowy Górniczej ???

Polecane posty

Gość pomozta ludziska

Witam! Przeglądając ALLEGRO natknąłem się na ten post: http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f=260&i=321045&t=321045 Witam Serdecznie. Mam olbrzymią prośbę do życzliwej Osoby mieszkającej w Dąbrowie Górniczej. Moja Przyjaciółka uległa dziś w nocy poważnemu wypadkowi drogowemu i w ciężkim stanie znajduje się w szpitalu w Warszawie. Muszę pilnie poinformować o tym fakcie ojca i siostrę mieszkających w Dąbrowie Górniczej na ul. Korczaka (bliższe dane na priv). Problem polega na tym że znam ich dokładny adres, ale rodzina ta nie posiada w domu telefonu stacjonarnego a poszkodowana zameldowana jest w innym mieście - w Warszawie. Poza adresem nie dysponuję żadnym innym namiarem. Czy znajdzie się ktoś kto zechce podejść na wspomnianą ulicę Korczaka i poprosi wskazaną osobę o pilny kontakt? Nie chcę wysyłać telegramu, bo jest niedziela i może on dojść dopiero jutro. Nie chcę też ażeby zabrzmiał zbyt tragicznie, dlatego najlepsza będzie rozmowa telefoniczna. Osobiście udać się do nich nie mogę bo mam jakieś 400 km :( i podróż zajmie mi cały dzień. Bardzo proszę o kontakt na mój mail smiecholand@wp.pl kogoś kto zechce mi pomóc. Uprzejmie proszę zespół Allegro o nie usuwanie tego postu. Pozdrawiam Serdecznie. Artur Może ktoś pomoże temu panu i tej kobiecie :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować