Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna20

JESTEM W KROPCE.POMÓZCIE

Polecane posty

Gość joanna20

Jestem z mężczyzną o 3 lat. Kurczę często chciałam się z nim rozstać..ale on o tym nie wie.Na początku jego przyjaciel się powiesił..byłam z nim.Potem matura nie chcialam go stresować..następnie wojsko..i..ciężko jest naprawdę.To jest max dobry człwiek, kochany i w ogóle..nie zsłużyl na to.Jestem z nim, ale wiem że to nie jest TEN.Za spokojny..no poprostu nie wiem.Poznałam pół roku temu..a raczej nasza znajomość koleżenska odnowiła się po latach. Ma to coś..jest fantastyczny i naprawdę...taki jakiego zawsze chciałam..pomysłowy, pełen energii..kochający..z brzuszkiemTaki miś..rok młodszy czyli 19 lat..KURDE pomóżcie..ja nie wiem..sama siebie nie mogę zrozumieć.Zawsze bałam się zakończyć związek,ponieważ boję się o niego, że coś sobie zrobi. Jakby co to nie kochaliśmy się..ja nie chcę

Czy kobietę w ogóle stać na uczucia? Tak, ale tylko wtedy, gdy nie ma już innego wyjścia - vide Jenny z Forresta Gumpa: zostaje dopiero wtedy, kiedy wie, że umrze na AIDS, a wcześniej woli każdego gnojka od szczerze kochającego ją bohatera. T.Beksiński \"Tylko Rock\" nr.3/1999

Gość croll
prosze, o to piekny przyklad, kwestia poruszana na wielu innych topicach, dziewczyna ZA DOBRZE MA. tak wogole to dziwne ze on z toba wytrzymal 3 lata bez kochania sie :o ehhh boshe..chron od choroby, wojny, bankructwa i ....takich dziewczyn :o

Po wojsku chłopak będzie już całkiem innym człowiekiem. Z wyglądu też. Nie będzie już chłopięcy, tylko męski, będzie mniej delikatny i mnej uczuciowy, bez brzuszka i bardziej muskularny.Dziewczyny będą oglądały się za nim. Wtedy możesz zerwać, a on sobie nic złego nie zrobi, bo będzie miał wokół siebie sporo dziewcząt, które chętnie się z nim zaprzyjaźnią. Zrywanie z chłopcem będącym w wojsku jest okrutne. Nie dość, że nie ma przy nim nikogo bliskiego, kto mógłby go pocieszyć, musi wszystko robić na rozkaz, ma ciężko i jesteś mu w tej chwili jedyną osłodą. Chłopcy odbywający służbę popełniają samobójstwa z powodu dziewczyn, które ich zdradzają, albo rzucają. Nie każdego udaje się odratować.

Gość Mały Platon
tak...... a facetowi zawsze wydaje się że z niego taki.......bohater nie ma to jak męskie dumne ego.... wiem coś o tym, codziennie z nim rozmawiam :)

Jeśli postanowisz poczekać, aż skończy służbę, to pisz do niego jak najczęściej (oni wszyscy bardzo czekają na listy) i w żadnym wypadku nie ozdabiaj kopert, żeby koledzy nie poznali, że to od dziewczyny - gdzieniegdzie są takie głupie zwyczaje, że za każde narysowane serduszko - kilka pompek, lub papierosów, żeby dostał list, no wiesz...ci, co listów nie dostają też chcą mieć frajdę.:(

Gość joanna20
chciałabym jeszcze powiedzieć że już nie jest od woku w wojsku.I pracuje, nie oważyłabym się go zostawić wiedząc że pełni służbę. Nadal jest taki jak był..może mniej uczuciowy ale prawie tak samo.

a zostaw go w cholerę :-O po co masz sie meczyć podoba mi wie wypowiedz Konara , dobry facet może być pokochany tylko gdy kobieta nie ma wyjścia :( i to jest smutne

Gość dfhisur
za dobrze ma??? jak go nie kocha..to po co oszukiwac siebie i jego..po co tkwic w zwiazku ktory jest bez sensu..Wy faceci nic nie rozumiecie i potraficie tylko nas krytykowac..ja tez bylam kiedys ''zadobra'' i mnie zostawił dla dziwki (taktak zdrdzała go na prawo i lewo, wiedzac o tym i tak wrocił do niej)..

Gość dfhisur
"dobry facet może być pokochany tylko gdy kobieta nie ma wyjścia '' nie prawda..ja tak nie uważam..a jestem dziewczyną...

bycie za dobrym to problem wielu ludzi, ogólnie samotność to dżuma XXI wieku :-O

to co Ty uważasz a jaka jest rzeczywistość to duża róznica

kobiety tak mają że dużo gadają o uczuciach, cieple, bezpieczeństwie ale jak przyjdzie co do czego to zostawi takiego dobrego faceta bo czegoś jej brakuje i poleci za jakimś obsrajmajtkiem żeby za 5 lat powiedzieć że faceci to świnie :-O

Gość ekgjodrigo
nie mozna genralizować!! tez mozna powiedziec ze faceci to chuje!! ale czy wszyscy????

jestes mloda, byc poznasz poznasz jeszcze wielu facetów zanim trafi sie ten naprawdę jedyny. Moja anglistka z liceum miala podobny problem - miala super faceta, ale wlasnie takiego \"cieple kluchy\", wszystko juz zaplanowanwe ale pojawil sie drugi, taki wlasnie pomyslowy i zwariowany, poszla za glosem serca i nie zaluje :)

Gość ekgjodrigo
nas-kobiety ciagnie to chamow a was -facetów do szmat..proste..i bez gadania.. :P

a co ma zrobić facet który jest za dobry i kobiety nagminnie go zostawiają??? nic siedzieć i pogrążać sie w beznadziei oraz w przeświadczeniu że choć nie wiadomo le by dał kobiecie to za mało :-O i po paru latach staje sie wrakiem ps. nienawidzę teksu "taki misio"

w filmach jest zawsze pokaże że główna bohaterka ucieka w ramiona przystojnego księcia z bajki, ale co z tym zostawianym??? nie ma szczęśliwych zakończeń:-O Obejrzyjcie sobie \"Bezsenność w Seattle\" i fragment kiedy facet ciepły kluch zostaje sam, i co??? miło mu jest\"???

Gość ekgjodrigo
a ci ma zrobic kobieta ktora jest zadobra i facet zostawia ja po 4 latach zwizku dla szmaty ktorą bzykali jego kumple????????

dać sie poderwać za dobremu facetowi :) tyle tylko że on znowu będzie za dobry i tak sie to skończy to jest przykład ze kobiety wolą obsrajmajtków niż za dobrych facetów

Gość nie zrywaj z nim jak
jest w wojsku. Ostatnio chlopak sie zastrzelil bo dziewczyna na sluzbie wyslala mu jakiegos sms-a. Oni tam naprawde maja ciezko

Gość kopikoko
to niech kluchy sie łączą z kluchami z ci z fantazja z tymi z fantazją...proste.....

Facet, który jest za dobry powinien poczytać poradnik dla facetów i odrobineczkę manipulować. :D Do autorki - odejdź, ale zrób to delikatnie. Nie rań. I przemyśl to jeszcze, bo dobry facet, to skarb. Żebyś potem nie żaliła się nam, że lekkomyślnie odrzuciłaś miłość swego życia. Jeśli jesteś z nim tylko z litości - to odejdź jak najprędzej, bo to go upokarza, a Ciebie też krzywdzi, ponieważ nie ma w życiu nic gorszego, niż codziennie rano budzić się obok osoby, która jest Ci całkowicie obojętna. :)

Gość flawlesss
Jestem z facetem od 2 lat. Na początku dużo pił, masakrycznie dużo, a po alkoholu zazwyczaj stawał się agresywny. A ja nie byłam w stanie od niego odejść.. Odchodziłam i wracałam bo po prostu nie mogłam bez niego żyć. Teraz jest już po wszystkim- po terapii, psychologach, klinikach- jak nowo narodzony. Jest ideałem mężczyzny. A ja już nie czuję tego "czegoś", już go po prostu nie kocham.. Z kobietami naprawdę jest coś nie tak, przez całe życie marzą o księciu z bajki, a gdy go dostają okazuje się, że wolą złe charakterki;)

co to za 19 letnia lebiega z brzuszkiem-to ma być facet czy klucha?

ja wiem jedno w necie jako zły chłopczyk mam tabuny wielbicielek :-O :( na żywo jako porządny ułożony młody człek to nieraz pies z kulawą nogą ...:(😭

Zbyt ułożony sprawia takie wrażenie, że jest trochę mdły, być może nijaki.Odrobineczka niepewności bardziej działa na dziewczynę niż całkowita pewność. :)

no i tu sie potwierdza moje słowo facet zbyt dobry to facet nie mający szans na kobietę, sporo nad ty myślałem i chyba poczekam na 3 sort czyli rozbitki życiowe przed 30, rozwódki przed 30 , wdowy przed 30 , to są kobiety które docenią stabilizacje i bezpieczeństwo :-O a w miedzy czasie będzie wam wytykał jakie to pustaki z was :classic_cool:

Gość a dlaczego ma sobie
cos zrobić, nie rozumiem

Nie czekaj na żadne rozbitki doceniające stabilizację, bo nie chodzi o to by być z kimś, kogo interesuje bezpieczeństwo, tylko z kims, kto o Ciebie zawalczył troszkę, świata za Tobą nie widzi i chciałby być z Tobą pomimo Twoich wad, a nie z powodu Twoich zalet. Taka spokojność i pewność absolutna ma swoje dobre strony, ale jest czasem lekko nudna. Odrobina nieprzewidywalności, to jest ten pieprzyk, który sprawia, że ludzie garną się do innych i poszliby za nimi na koniec świata. ;)