Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna20

JESTEM W KROPCE.POMÓZCIE

Polecane posty

Gość joanna20
muszę przyznać, że wkładają co niektórzy serducha w to co piszą.Dziękuję wam bardzo za to...jestem z nim pewnie też tak długo..ponieważ mi to nie przeszkadzało. Zanim zaczęliśmy być ze sobą, spotykaliśmy się pół roku.Bez buziaka..nic.Byłam wtedy świeżo upieczoną "porzuconą" długo długo nie mogłam sobie poradzić z cierpieniem:(30 października chciałam powiedzieć chłopakowi z którym teraz jestem, że jednak nic nie będzie..że to nie to.Ale gdy tylko mnie pocałował..nikt tak nie całuje-to wstąpiło we mnie no nie wiem...coś.I od tamtej pory jesteśmy razem..jaaaaa/////i zaczęły się sypać..po miesiącu umarł przyjaciel.Przed wojskiem max się rozklejam..a po już nie.Nie obejrzy- się za żadną..nic..żadnych powodów do zazdrości.Anioł chodzący..nawet zafundował mi na wakacje wypoczynek w Zakopanem. Ale kurde...co mam zrobić?dziękuje wam max max max....

Perła, jesteś jedną z najmądrzejszych osób tu, na kafeterii. Pamiętam Twoje wypowiedzi w w moim temacie kiedyś... Pozdrawiam ciepło

Gość percivalinka
joanna20 jeżeli ty nie chcesz swojego chlopaka zostaw go, ja się nim chętnie zaopiekuję;)

Gość dietetyczka24
ja mam takiego anioła-męża i w zyciu nie pomyslałabym by go zostawić...fakt faktem róznica jest taka ze go bardzo kocham:-* a ten Twój 2 ską wiesz e bedziesz szczesliwa? on takim aniołem jak obecny nie musi się okazać....