Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociaczek 300

dlaczego niektore dziewczyny lubia uprawiac sex na kafeterii ,

Polecane posty

przy aplauzie innych uczestnikow!Uwazam ze to jest zenujace!!! Np, taka Capriola, obslugiwala kilkunastu mezczyzn , niektirzy ja w trakcie zostawiali a on nie czula sie tym ponizona , tylko czekala na nastepnego i tak w kolko!!! Czy ona ma po kolei w glowie!A moze to jest pospolita dziwka!!A co wy o tym sadzicie!!!!

Gość Atak z boku
Myślę że masz pewne problemy w odróżnianiu świata realnego od wirtualnego.

Gość figielowa
a ja myśle ze ona jest dorosla i robi co lubi,a nieladne jest obmawanie za plecami ....mi nic do tego co robi capriola

mysle ze pytanie zle zadane.- dlaczego niektore kobiety odpowiadaja na ogloszenia na temat sexu- w realu- tzw\" bzykniecia\" - i to wszystko a potem sie bulwersujemy ze faceci nas nazywaja workiem na sperme :(

Gość maja 22
elegancki pan- poszukaj tematu-Jest chetna pani , aby poswintuszyc???? Ale jej teraz nie znajdziesz, okresowo gdzies wybyla!

jasniej chodzi mi o przygodny sex z ogloszenia-

Gość medlins
mniami a co ci przeszkadza,ze ktoras uprawia seks z osoba z ogłoszenia.Meczyznom wolno a nam nie wolono,ciekawe dlaczego.Kobiety tez sa ludzmi u potrzebuja seksu i nie akzda kobieta łaczy seks z miłoscia

jak można w ogoóle używać słowa \"uprawiać sex\"... uprawiać sex to ja mogę z prawdziwym, namacalnym człowiekiem, a nie w wirtualnym świecie... :)

Gość medlins
mnie chodziło o realne uprawianie seksu a nie o wirtualne

Gość maja 22
mniami - chodzi mi o to czy one rzeczywiscie czuja sie podniecone tym ,ze ktos towarzyszy tym igraszkom!Uwazam ze sex miedzy dwojgiem ludzi to rzecz intymna, a takie wyuzdane pieszczoty na forum sa dla mnie nie do przyjecia!Moze jestem do tylu pod tym wzgledem!

Gość maja 22
lafi- mozesz uprawic jak najbardziej! Przeciez przezywasz i reagujesz...!

medins \" mezczyzna wolno a kobieta nie\" - dla mnie to jest chora sytuacja dawac ogloszenie - bo cos takiego kojarzy mi sie sie np.sprzedazy samochodu,albo pralki- a kobietki odpowiadaja...........potem placza że nie sa szanowane itp tak sie zastanawialam czemu krazy mit \"latwej Polki\" na zachodzie - teraz juz wiem :( Pozatym od kobiet wiecej sie wymaga niz od mezczyzn- a i niekoniecznie trzeba laczyc sex z miloscia- chociaz to by byla sytuacja idealna- ale chociaz z jakims uczuciem dlatego tez nie powinnismy mowic w tej sytuacji o sexie - tylko o kopulacji

Gość Atak z boku
" maja 22 " nie wiem czy zauważyłaś ale to forum " Życie erotyczne ", to chyba normalne że można natknąć się tutaj na osoby które piszą do siebie świństwa.

Gość medlins
mniami jestes dziwna kobieta i tyle.Dlaczego od kobiet trzeba wiecej wymagac a od mezczyzn mniej??Jezli tak myslisz to badz cnotka niewydymka a twoj chłop niech poł miasta kobiet przeleci w łozku i pamietaj,ze mezczyxnie wolno.

Gość maja 22
Mniami -zadna szanujacasie kobieta nie odpowie na taki anons! ja bym napewno tego nie zrobila!Jestem na tyle atrakcyjna ze gdybym miala taka przemozna ochote sie kochac nie mialabym z tym problemu!

hm.. od kobiet się powinno wymagać tyle samo ile od mężczyzn... niby dlaczego więcej?:) mamy równouprawnienie :P jesli ktoś ma ochote na seks bez uczucia to jego interes :) nie potępiam :)

Gość maja 22
atak z boku- ale dla mnie jako dziewczyny to jest niesmaczne jezeli ja w cigu kilkunastu minutrobie loda kilku facetom i nie tylko......!

medinis ja nie mowie ze mezczyzna wolno- napisalam ci przeciez ze chora sytuacja z dawaniem ogloszenia, widze ze nie rozumiesz o czym mowie- chyba ktos powaznie musial cie zranic , - zdradzic ze tak reagujesz :( cnotka nie wydymka- chyba wole byc nia- anizeli puszczac sie na prawo i lewo

Gość medlins
maja 22 :-) smiac mmis ie chce .A dlaczego zadna szanujaca kobieta nie odpowie na anons erotyczny?NIe szanuja sie dziwki a kobieta ktora seks uprawia z facetem zapoznanym przez jakis anons szanuje sie i to bardzo tylko po prostu lubi seks

Gość medlins
MNie nikt nie zranił :-) ja lubie seks z ogłoszenia i sma adaje takie i spotykam sie z facetami jak mam ochote .I szanuje sie bo ja wybieram a nie jestem wybierana :-)

Gość maja 22
lagi- dla mnie sex bez milosci jest niepelny!

lagi ja tez nie potepiam - ale chyba moge miec swoje zdanie- nawet jesli rozni sie od innych - trudno.......

no widzicie co człowiek to inne zdanie... należy to uszanować :) każdy jest indywidualnością i ma prawo robić co chce :)

Gość maja 22
medlins- nie bede sie powtarzac , ale po jasna cholere uprawiac sex z kims z ogloszenia, skoro ja mam swoich adoratorow ktorzy na moje skiniecie reki moga mi ofiarowac sex w najlepszym wydaniu.Nie mysl ze korzystam z takiej formy czesto!

Gość medlins
maja22 adoratorzy adoratorami :-) nowosci podniecaja

Gość Atak z boku
"maja 22" nie każda dziewczyna jest taka wrażliwa jak Ty. Trudno żeby dla twojej ochrony każdy topik zawierał ostrzeżenie "Uwaga teksty o ciągnięciu druta" . Jedyne rozwiązanie jakie widzę to przeniesienie się na bardziej dyskretne forum lub pogodzenie się z tym że są też "wulgarne" dziewczyny.

a ja mysle ze ta dyskusja nie ma sensu - bo to jest kwestia wartosci jakie czlowiek przyjmuje, ma w zyciu, i tyle medinis dla mnie odpowiedzi z ogloszenia , a wyrwanie faceta na imprezie - to jedno i to samo- tam tez wybierasz i gadasz..... nasze wartosci sie poprostu roznia

Ale czy to nie jest krepujace zeby sie piescic i kochac, gdy towarzysza inne osoby na forum!Czasami dzieczyny wstydza sie swoich parterow , a tutaj nikt nikogo nie zna nie wie jak dana osoba wyglada i \"jada z tym koksem\" mna okraglo.Wlasnie tego nie rozumiem!

a dlaczego się mówi, że obcemu czasem łatwiej coś powiedzieć... może to działa na tej samej zasadzie...nie wiem... :)

Gość medlins
MNiami i inne podobne do niej :-) nie udawajcie lepszych dziwczat ,bo o wartosci człowieka nie decyduje to z kim i jak sie seks uprawia :-)