Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociaczek 300

dlaczego niektore dziewczyny lubia uprawiac sex na kafeterii ,

Polecane posty

Mnami - ta dyskusja ma jak najbardziej sens , gdyz czlowiek poznaje rozne opinie na ten temat, a jk ty sie do nich ustosunkujesz, to twoja sprawa!

Gość Atak z boku
Na tym właśnie polega dyskusja. Wymiana poglądów. Jeden lubi piwo inny żyto ale czy to znaczy że jedno z nich ma rację.

poprzez rozmowe i wymiane poglądów człowiek się może wiele nauczyć :)

Gość medlins
I jeszce jedno,to ze np.jakas kobieta np.ja uprawiam seks z kim chce i gdzie chce nie oznacza,ze jestm gorsza od tych co tego nie lubia i nie robia.

Gość figielowa
oj co za problem....oni zapewne nigdy się nie widzieli...warto rozrużnic wirtual i nie mylic pojec kociaku...widownia jest rownie anonimowa jak my...a najlepiej przyjrzec się wlasnej osobie czy jestesmy krystaliczne ...a nastepnie krytykowac i potepiac innych bo tak jest najprosciej

ludzie ja wyrazilam swoj poglad na sprawe - i tyle - nie uwazam zebys medinis byla gorsza- a co dyskusji fakt - dyskutujcie - ja opuszczam was na jakis czas buziak a no i dokonujcie zbiorowego linczu na mnie przez to ze sie z wami nie zgadzam

mniami... :) ja Cię linczować nie będę ;) 🖐️

Gość bo wy dwie jesteście
cipami nieumytymi

Gość kocaczek300
Aja nadal nie otrzymalam odpowiedzi dlaczego niektore dziewczyny z kafeterii bzykaja sie na forum pelnym innych uczestnikow topicu.Ja nie mam nic przeciwko uprawianiu sexu wirtualnego, ale przeciez mozna to robic bardziej intymnie , np. na gg gdzie nikt nie przeszkadza .Przeciez to jest wiekszy komfort psychiczny...Moze te dziewczyny czuja wieksze zadowolenie , jezeli wiedza ze inne osoby czytaja co one robia z facetami?

Gość kociaczek300
Do figielowej-nadalm upieram sie przy tym ze pieszczenie jader czy lizanie penisa i nie tylko, wobec duzej rzeszy obserwatorow jest dla mnie bardzo niesmaczne.I jeszcze na dodatek czytanie wulgarnych wypowiedzi podzszywaczy....Ijak w takiej atmosferze mozna sie skupic na tym co sie robi!!!!

Gość sexgirl
kurwa bo to je podnieca i wogule to zabawne ja raz to robilam niezapomnie tego przystojny facet zatkal mi tylna dziurke to bylo kurwa zajebiste

Gość sexgirl
wiecie penisy to sa kurwa zajebiste ja raz widzialam ja 2 lesbijki uprawialy sex normalnie zajebiste to bylo jedna miala sztucznego penisa i w pirwsza dziurke go po pol godziny wylecial orgazm to bylo kurwa zajebiste

Gość Autorko, masz
masz z tym jakiś szczególny problem ? Cierpisz na nadmiar wolnego czasu ? Nie podoba się - nie czytaj, chyba że jesteś kolejną lochą, która próbuje się dowartościować próbując dowalić innym, mimo, że w skandaliczny i wyjątkowo marny sposób :O