Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Geiko23

Yasminelle a trądzik

Polecane posty

Gość Geiko23

Witam! jestem w trakcie 2 opakowania yasminelle-oprocz wlasciwosci anty. biore go aby pozbyc sie przykrej dolegilowsci-trądziku,tyle ,że do tej pory pogarszyl tylko stan moje cery:( co smuci mnie Dziewczyny ktore wiedza jak to jest miec problemy z cerą wiedza w czym rzecz:/ Macie podobne doswiadczenia?czy po dluzszym stosowaniu cera poprawia sie?prosze o odpowiedzi,bo musze zdecydowac czy zmienic tabletki. Pozdrawiam!

Gość bianca2345678
hej sorry ze tak pozno ta odpwiedz.ja tez dostałam je na tradzik. chce sie go pozbyc. i hmmmm... koncze pierwsze opakowanie i jest gooorzej. ale ponoc poprawa jest po ok3 -4 opakowaniu wiec badz silna. ja tez musze byc :)))))

Gość aaaaax
jestem w polowie 2 opakowania. moja cera wyglada okropnie, a zaczelam je brac rowniez ze wzgledu na pojawiajace sie pryszcze, choc wczesniej pojawialy sie sporadycznie. kilka lat temu mialam powazny problem z tradzikiem teraz juz go nie bylo i jestem zalamana. jaka jest szansa ze naprawde po 3 lub 4 opakowaniu to zaczyna sie poprawiac? prosze o odpowiedz, bo powaznie zastanawiam sie nad przerwaniem brania pigulek a wcale nie chce tego robic.

Gość Kizi Mizi
Ja zaczęłam brać tabletki z powodu zaburzeń hormonalnych i co się z tym wiąże zaburzeń cykli menstruacyjnych, ale brałam też pod uwagę to, że mogą mi pomóc w pozbyciu się trądziku.Chciałam też przytyć. Niestety ani trądziku się nie pozbyłam ani nie przytyłam. Na jedne to działa, na inne nie:/

Gość kinga22
hej ja brałam yasmin 1,5 roku od 3 miesiecy nasilił mi sie tradzik byłam u dermaTOLOGA KAZAł ODłOżYZ I TERA BIORE ANTYBIOTYK DODAM ze nie miałm wczęsniej problemów z cera widzocznie to ich skutek uboczny pozatym buiore pigułki już 3,5 roku.jesli chodzi o poczatki to tez miałm po nich tradzik ale po 1 miesiacu mi przeszedł widocznie tera sie wrócił to pa

ja mam normalnie trądzik ale teraz po tabletkach mam jeszcze gorzej i w dodatku tyje;/ na szczęście kończę opakowanie i już nie będę musiała ich jeść.