Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki ktossss

obserwacje 27 latkaaa

Polecane posty

Gość taki ktossss

Dal mnie to patologia!!!! Ja naprzykład zarabiam te swoje 5,5 tys na mc i jakos nie mam potrzeby łazic cały czas w garniaku , co wiecej zakładam go tylko na specjalne okazje. Chodze normalnie ubrany i wcale sie z niczym nie obnosze, dlatego to pytanie odnosnie wyciągu... A co naprzykład jak ktos jest (nie wiem jak to sie pisze) pozerem czy jakos tak, i co dupeczka na niego pleci a potem rozczarowanie? Ja rozumiem ze nasze panie mysla o zabezpieczeniu sobie przyszłosci, ale bez przesady. Jak maja jakies wymagania to niech tez dadza cos od siebie DO ROBOTY KUURWA MAĆ!!!!

Gość taki ktossss
Powiem wam ciekawostke, mam kupla Wlocha, jest w moim wieku, mieszka w krakowie bo pracuja jako kierowca Autokarow Krakow - Rzym itd......Chlopak wyzalil mi sie kiedys, mowi ze w knajpach w krakowie ma branie jak sie dowiedza laski ze Wloch, ale mowi mi ze co z tego jak one doja go z kasy na drinki na zabawe itd itp a pozniej znow innego dnia ida z innym. On tak bardzo chcialby znalezc Polska dziewczyne ale porzadna ktora go pokocha. We Wloszech mowi mi ze laski to od razu pytaja sie ile masz na koncie, gdzie pracujesz, czy masz dom lub mieszkanie, jaki samochod i czy na Ciebie i BA !!! Jesli nie zmieniasz garnituru co najmniej co 3 miesiace nowa kolekcje badz ciuchow innych to nie masz szans !!! No przeciez to jest kurestwo w najwyzszym stopniu! Ja znam bardzo duzo lasek ktore tylko patrzyly na kase i przebieraly i wybieraly i lepszych atutow u faceta oprucz materialistycznego podejscia nie widzialy i co ????? Polowa od 5 lat dalej szuka goscia na sympatii, druga polowa jest sama jak palec i sie prostytuuje lub jest samotna matka wychowujaca dziecko niewiadome z ktorym facetem zrobione bo tak szukaly ksiecia z bajki.... i takie madre byly...

kurcze, Ty chyba masz jakieś komleksy, albo Cię jakaś bardzo skrzywdziła ;)

Gość Ty najlepiej ...
zgłos sie do psychiatry PS Polecam tobie SLOWNIK ORTOGRAFICZNY dziecinko i niech to będzie twoja lektura obowiązkowa

Gość non stop to samo
Naprawde nie mam pojecia gdzie wy te wszystkie laski spotykacie? I ciagle, ze kasa kasa kasa. Mam mase znajomych i jakos nie ma tego problemu. Widac nie wszystkie kobiety leca na kase, masz tu wlasnie zywy przyklad :) Tyle, ze juz zajety :D

wspolcześni faceci są strasznie wrażliwi, aż strach ich zapytac czym sie zajmują bo dla nich to pytanie jest równoznaczne z \"ile zarabiasz?\" Jesli koledze Wlochowi podoba sie stawianie drinków to niech dalej uprawia ten sport, mądry męzczyzna potrafi odróznic kobietę od naciągary.

Gość jeden powiedział prawdę
to juuż się na niegoi rzuciły :( takie jesteście

Gość F16
JA SIE ZGADZAM, KOBIETY LECA NA KASE. TEZ JESTEM DZIEWCZYNA, NIE OBCHODZI MNIE ILE KTOS ZARABIA, WAZNE ABY BYL CZYSTO I SCHLUDNIE UBRANY, ABY NIE PRZEKLINAL I NORMALNIE SIE ZACHOWYWAL. NIE ROZUMIEM TEGO MATERIALIZMU. OK MOZNA ISC DO PRACY SKORO ZYCZYMY SOBIE LEPSZEGO ZYCIA, A MEZCZYZNA TO NIER JEST MASZYNA DO HAROWANIA NA RZECZY KTORE NIKOMU NIE SA POTRZEBNE. KOBIETA NIE MUSI PRACOWAC NA CALY ETAT, ZWLASZCZA ZE W DOMU TEZ MA SPORO PRACY, ALE JEZELI NAJUKOCHANSZY NAJCUDOWNIEJSZY MEZCZYZNA ZARABIA CIUT ZA MALO TO TRZEBA GO WESPRZEC:) TO JEST PARTNERSTWO:) A KASA TO NIE WSZYSTKO. pozdrawiam:) 🌼

Gość klosssss
super topik. wkońcu mąre i szczere słowa. Brawo

Gość dusia pusia
madry temat , wreszcie prawda wyszla na jaw, zlustrujmy kobiety i mezczyzn;) :p