Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika maly

jak to powiedziec??zeby nie urazic mamy...

Polecane posty

Gość mika maly

Dzisiaj musze powiedziec mamie ze za pare dni wyjezdzam na tydzien za granice...juz wiem,ze z tego powodu nie dosc ze bedzie nie zadowolona to i wkurzona...a najgorsze jak zacznie plakac i nie odzywac sie do mnie przez najblizsze dni i udawac obrazona....jak jej to powiedziec zebym to ja nie miala wyrzutow ze krzywdze matke?

Gość a dlaczego ona ma sie
tak zachowac? zawsze sie tak zachowuje jak jej cos nie pasuje? i dlaczego to akurat mialoby sie jej nie spodobac? a wogole jej zachowanie to jest typowa manipulacja emocjonalna, jak sobie to uswiadomisz, to latwiej bedzie ci sie temu przeciwstawic.

Gość a dlaczego ona ma sie
nie ma zadnych pwodow do twoich wyrzutow sumienia, to ona powinna miec wyrzuty sumienia, spytaj sie jej prostu, dlaczego jej to nie pasuje, przedstaw jej swoje racje i nie pozwol zeby jej na bycie toksyczna w stosunku do ciebie.

Gość mika maly
Bo ja za granicą zalatwilem sobie pracę męskiej prostytutki, a ona zawze byla temu przeciwna :/

Gość mika maly
uwaza ze za czesto wyjezdzam i zauwazylam ze bardzo liczy sie z opinia rodziny (a rodzinka zaczyna glupio gadac)dodam ze mam 23 lata,fakt dalej mieszkam z mama ale kasy na te wyjazdy od niej nie biore...

Gość mika maly
dzieki za podszyw ;]