Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby ok

Słaby porost owłosienia na ciele.

Polecane posty

Gość niby ok

z natury jestem blondynką bądź rudzielcem, jak kto woli, bo fachowo to słoneczny blond, ale dla zwykłych zjadaczy chleba to delikatny rudy, owłosienie na ciele z natury miałam słabe i jasne; ale normalnie jest tak, że im dłużej się goli, włosy robią się mocniejsze bujniej odrastają, ale nie u mnie. golę się od 7 lat, cała, do golenia używam tradycyjnie samych maszynek i żeli i wiecie te włosy są coraz słabsze, może niedługo poza nogami to mi w ogóle nie będą odrastać :D. kiedyś ogoliłam sobie ręce, choć niektórzy gadali, że wyrosną mi krzaki. raz, że te włosy orastały mi jakieś 3 mce, dwa urosły krótsze, więc powtórzyłam i to samo, taki jasny prawie niewidoczny meszek który rósł parenaście tyg. jak ogolę ciiipkę, to przez 2 dni mam idelanie gładką, a dopiero po ok tyg. mam takie kujki na 2 milimetry. Nogi na włosach rosną szybciej, ale też raczej słabsze niż w pierwotnym stanie. czy ktoś ma podobnie ? czy w sumie u mnie wszystko ok, wiem że może głupie. (dodam, że z włosami na głowie wszystko w porządku rosną szybko, brwi tylko są kłopotliwe, odrastają baaardzo długo - wiem, że fajnie, ale jednak jak jakaś mi się wyrwie nie tam, albo ":wytrę" w poduchę i wypanie, to później długo chodzę z taką domalowaną brwią.)

Gość niby ok
"nogi na włosach ":D o kurde :O miało być włosy na nogach !!!!!!!!!!!!!!

Gość ale ci zazdroszcze
:)

Gość niby ok
no ja niby też jestem zadowolona, przez tydz. czasem nóg nie golę a i tak się nadają jeszcze do pokozania, bo taki malcki meszek tylko jest. tylko te brwi mnie męczą grrr, no i czy to ok, że te włosy coraz słabsze heh, pojęcie idealnie gładkiej to dla mnie w sumie chleb powszedni.

Gość upeeeeeekkk
:)

Gość nie lubię upałów
fajnie masz;-)Ja tez chce tak rzadko się depilowac😭

Gość n18
mi tez wolno rosna na nogach pod pachami i w dolnych partiach ciala nogi moge ogolic raz na jakies hmm 2-3 tygodnie i sie nie przejmuje to chyba dobrze co ? Jak dla mnie bardzo... Pozdrawiam aa i nigdy nie bede uzywac depilatora wloski wtedy wrastaja gole sie zwykla maszynka nawet za zeta :P