Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narosl na sromierosl na sromie

narosl - kropeczki na sromie

Polecane posty

Gość narosl na sromierosl na sromie

Dziewczyny pomocy .4 miesiace temu miałm pieczenia przy oddawaniu moczu i w srodku pochwy poszlam do ginekologa przepisał mi masc smarowałam mascia pimafucort ale nic nie pomagało mało tego po pewnym czasie powstała mi tak narosl koło łechtaczki z takimi malenkimi kropeczkami zrobiłam wymaz okazało sie ze mialam grzybice .Wyleczyłam grzybice (wymaz wskazuje na O grzybicy i O bakteri ) a narosl została .Pomocy czy ktos z was tak miał od grzybicy i co wam pomogło.

Gość dziunia28
W twoim przypadku może to być brodawka która powstaje na wskutek: zakażenia skóry wirusem one potrafią utrzymywać się nawet do kilu lat są niestety zarazliwe lub też może to być to opryszczka wargowa niestety też jest bardzo zarazliwa , skonsultuj to koniecznie z lekarzem by jak najszybciej poddał zmianę leczeniu to nie są żarty . Pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do zdrowia

Gość Lekkozmartwiona
a moze to twoje wargi sromowe??

Gość na pewnoo nie
narosl na sromie to efekt bakteri i grzybów=stan zapalny

Gość monika 1478
idz jak najszybciej do lekarza i zapytaj o wirus hpv. ja mam te narosle i od roku juz je lecze . ten wirus prowadzi do raka szyjki macicy wiec radze sie pospieszyc

bylam u lekarza powiedział ze to podraznienie od grzybicy a mam pytanie jak wykryto u ciebie tego wiruds?moze moj lekarz sie myli

Gość to są stolce much