Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nooo taaaaak

Sąsiad zrobil impreze i opluli mojej mamie pranie

Polecane posty

Gość Nooo taaaaak

Czy powinna powiedziec jego matce? On ma 18 lat, impreza byla glosna na maxa, tlukli sie i jakas dziewczyne, opluli pranie, obsypali popiolem od fajniek i zaharchali jakimis gilami... Mama chce powiedziec tej babce, bo juz kiedys sasiedzi sie skarzyli na te jego wybryki a jego matka powiedziala "przeciez mlody jest a jak to mlodzi musza sie pobawic" :o

Gość xxxxcccccc
chyba zarty jakies, trzeba dac chujom nauczkę

Gość Nooo taaaaak
No wlasnie pomyslalam sobie, ze jak gnoja spotkam... Mowie Wam bijatyka na maxa, ciagle cos lecialo halas na maxa. Nie spalam do 5 rano w ogole! Lali siebie az w koncu oberwala dziewczyna i sie zaczelo... Wczesniej byla policja, ale pozniej sasiedzi juz nie mieli chyba sily dzwonic 2 raz...

Gość mam nadzieje ze ktos pomogl
dziewczyne a nie udawaliscie ze sie nic nie dzieje sorry ale ja bym wzywala policje do oporu, nawet 10 razy jakby sie nie uciszyli

Gość aneczka26842
na policje bym zadzwonila nawet teraz i powiedziala, ze zaklocaja spokoj, a i bym sklamala, ze takie imprezy zdarzaja sie czesciej... co za ludzie ku*wa;/

Gość indianin
Powinnaś się cieszyć , ze twojej latryny za stodołą nie podpalili :)

jesli to az taki problem to radzilabym zgłosic to na policje a razem z sasiadami udac sie do spółdzielni i zgłosić i za kazdym razem zgłaszać az do skutku...

Gość Nooo taaaaak
mam nadzieje - tam chlopak jej zareagowal i sie wlasnie zaczelo. Ja nie slyszalam przeciez za co ja uderzyl, ale ktorys krzyknal zostaw ja i zaczeli sie tluc i tyle.

Gość Nooo taaaaak
No wlasnie idzie lato a jego matka pracuje na nocki i znowu bedzie to samo co rok temu. Ja juz powiedzialam, ze jak sie zacznie jemu pocisne, matce powiem, a jak zareaguje znowu jak jakas glupia to wtedy powiem, ze pojdziemy na policje i do dzielnicowego.

widac ze policja jak zwykle stanela na wysokosci zadania :P

Gość indianin
Zadzwoń do kryminalnej , jak przyjadą to zapewne próbki spermy wezmą z prześcieradeł :)

Niech lepiej pokaże film z ukrytej kamery w pokoju gdzie było cicho. Jak nie pokaże filmu, to szkoda prania i niech płaci.

Gość Nooo taaaaak
No niestety tacy sie wprowadzili...:o Mamusia znowu synkowi zostawila na urodziny wolna chate zeby imprezke zrobil...:o Policja tak jak zawsze, przyjezdza tylko odbebnic swoje i tyle. Tam gdzie trzeba porzadku to ich nigdy nie ma a czepiaja sie za pierdoly...

Gość indianin
ale skąd oni wzięli popiół , popielec już był :)

Gość Nooo taaaaak
No to wiekoszsc zdecydowanie minela sie z powolaniem...