Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamałam się konkretnie

Czy są tu dziewczyny, które pomimo tych piekielnych upałów nie pocą się???

Polecane posty

Wczoraj w autobusie miejskim normalnie kapało mi z twarzy, a reszta dziewczyn stała w długich jeansach i nic!! Suchutkie!!! ja byłam w krótkiej spódniczke i w bluzke bez rękawów i byłamc ała mokra, a one nic!! Jejku czułam się jak alien!!!! Jakie to niesprawiedliwe!!!!

Gość niewiedząca dziewczynka
niwe ma ludzi z których nie kapie pot w upał jedni poca się mniej inni więcej (ja) ale każdy się poci

Gość niewiedząca dziewczynka
używaj antyperspirantu nivea i kremu garnier z glinką który matuje cerę wiem że to nie da zbyt du żo ale zawsze coś

może dopiero co wyszły z domów?:D :) bedzie dobrze... grunt to higiena, a to co piszesz to naturalna sprawa. widac ze zbasz .

Gość bucia
a mi poca sie pachy :( juz nie wiem jakich antyperspirantow mam uzywac bo i tak na jedno wychodzi...to chyba tez ze stresu tak mam bo w domu moge chodzic w golfie i nie mam zednych plam a jak wyjde do miasta to od razu mam kola pod pachami.

Gość buty w szpic
pot z twarzy można zetrzeć chusteczką higieniczną, kurde co za problem... nie musisz czuć się jak alien

Gość lucjja
u mnie to widac na twarzy cala sie blyszcze a inne kobiety nie

Gość bucia
zazdroszcze tym ktore chodza w t-shirtach z ktorkimi rekawami i nie maja plam. a moze maja tylko nie widac? wy tez macie plamy?

Gość buty w szpic
wszyscy sie pocą-nawet gwiazdy na czerwonym dywanie

Gość kareta
ja uzywam antidralu pod pachy i pomaga, chociaz ostatnio zauwazylam, ze tak jakby slabiej troche- chyba przez to ze az tak goraco jest

mi pomaga dove:) nie poce sie pod pachami... tylko od razu cala sie swiece na twarzy i strasznie poca mi sie stopy i dlonie.... ble

Gość kareta
no mi stopy i dlonie tez wlasnie! twarz w sumie tez

Gość kmk*
tez używam dove pod pachy a najbardziej pocą mi się plecy :/

i co na to poradzic... bo jak wyjde na miasto np w japonkach to po paru godzinach mam wstretne zakurzone i spocone stopy... rece z reszta tez...:O:O

Gość nie lubię upałów
w takie upały wszystko wszystkim się poci:-oWolę jak jest z co najmniej z 10 stopni chłodniej niż teraz:-P

zgadzam sie.... a juz najgorzej jest w autobusach i tramwajach... o leee.....

Gość kmk*
rano jak jade do pracy to jeszcze jest w porzadku gorzej jak wracam, około 17,00 i jade minimum 1 h poprostu tragedia :/:/ :(

Gość n18
O rany a ja mam zawsze rano tak! tylko rano !! jak ide do szkoly moge isc wolno czy cos nie wiem nawet tiptopkami a zawsze jestem mokra na twazry i wlasnie chodzi o to ze ja sie nie poce pod pachami czy nei wiem na stopach zawsze mam strumienie na czole !! nienawidze tego mam grzywke i krecone wlosy i zawsze jak wyprostuje grzywke to wystarczy ze przejde 10 min i jest krecona ale juz mniejsza z wlosami krepuje mnie gdy musze ocierac z czola te strozki !! Nie jestem gruba ale chuda tez nie i to nie jeszcze bardziej krepuje ze ludzie sobie pomysla ze jestem gruba i dlatego sie poce a ja sie nie mecze idac biegnac czy cos poprostu samo z siebie mi cieknie ale tylko rano jak wracam kolo 15 to juz nic zero Nie Pojmuje Pozdrawiam

Gość lucjja
n18--------------- no ja tez tylko na twarzy ile bym razy chusteczka nie wycierala to ciagle mam twarz mokra

:) ja się pocę bardzoo mało. z sauny wychodzę sucha :D

Gość pod pachy sprobujcie
Etiaksil. ok 50 zl w aptece. mi pomaga. niestety zaczyna dzialac dopiero po ok 3 tyg stosowania

sprobujcie może antidral do kupienia w aptece chyba nie jest taki drogi ok 15 zł jest w kulce

Gość no am

Gość no am
mi się strasznie pocą stopy, już nie wiem czego mam używać żeby się tak nie pocić tam

Tyle z Was tu napisało, że też się poci (na twarzy także) ale jak tak patrzyłam w autobusie, to żadna, dosłownie żadna nie była spocona. A ja co chwilę musiałam wycierać twarz z kropelek potu. Szczególnie czoło i pod nosem. Pewnie wszyscy to widzą i sobie myślą, że jestem obleśna. Dodatkowo jestem bardzo szczupła, więc to tym bardziej wygląda dziwnie!!!