Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GG 8070541

PROPOZYCJA nie do odrzucenia dla kobiet - część 2

Polecane posty

UWAGA: Wprowadziłem pewne zmiany a na końcu są odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania na gg i forum. Wszystko po to żeby rozwiać Wasze wątpliwości. Witam Zanim podejmiecie jakąkolwiek propozycję proszę o przeczytanie tematu do samego końca. Mam 24 lata, jestem młodym, podobno przystojnym (nie mi to oceniać) facetem. Jestem brunetem, wzrost około 190 cm. Przeciętna budowa ciała. Moja propozycja jest taka. Proponuje Wam szanowne kobietki szalony sex bez zobowiązań. Od razu mówię że wolę kobiety starsze od siebie choć młodsze też mają szansę. Byłem w kilku związkach i z młodszymi i starszymi ode mnie dziewczynami. Stwierdziłem że jednak wolę starsze. Są lepsze nie tylko w łóżku ale i bardzie stabilne emocjonalnie. Mimo że moja propozycja przeznaczona jest do starszych kobiet nie dyskryminuję i tych młodszych. Jeśli chodzi o sex to mogę zaproponować wiele sztuczek od tradycyjnego seksu poprzez oralny który wręcz uwielbiam (mogę języczkiem zrobić cokolwiek zechcesz, polizać obie dziurki, stopy itd.) i analny jeśli lubisz. Jeśli chcesz możesz zaprosić nawet koleżankę, postaram się zaspokoić Was obie J . A może masz jakieś swoje małe zboczenia o których ciężko Ci mówić ? Wstydzisz się ? U mnie nie musisz, możemy porozmawiać, co najwyżej odmówię ale bardzo możliwe że się zgodzę. Mnie np. podniecają obcasy w łóżku i seksowne rajstopki ale nie jest to akurat dla mnie konieczność. Każdy ma jakieś mniejsze czy większe zboczenia. Ja postaram się je dla Ciebie zrealizować. Może masz męża który lubi patrzeć jak robisz to z innym ? Może jesteś less lub bi i potrzebujesz czasem męskiego członka ? Wszystko jest kwestią dogadania. Nigdy nie byłem samolubem i priorytetem w zabawach łóżkowych zawsze było zaspokojenie partnerki. Dbam o higienę i liczę też na to z drugiej strony. Aczkolwiek nie robię problemów jeśli kobieta jest np. niewygolona. Nigdy tego nie wymagałem i nie wymagam chociaż lubię. Póki co nie szukam stałego związku, czas zrobić sobie trochę przerwy ale kto wie jak się wszystko potoczy a może zwiążemy się na stałe ? Nauczyłem się że w życiu nic nie jest pewne, nigdy nie wiadomo co nam czas przyniesie. Ale żeby coś mieć trzeba próbować. Mój numer GG 8070541. Możemy wszystko na spokojnie przedyskutować bez podejmowania żadnych decyzji. Wolałbym kobiety samotne ale mogą być mężatki choć raczej tylko te niespełnione, nieszcześliwe w związku (które np. mąż zdradza, są w separacji, w trakcie rozwodu itd.). Nie chcę psuć nikomu związku. Gwarantuję całkowitą dyskrecję. Możliwość spotkań u mnie w mieszkaniu. Sam jestem z Płocka i mogę dojechać na spotkanie do miasta w woj. Mazowieckim, Kuj-Pomorskim. A nawet i dalej jeśli mnie zaintrygujesz. Tak więc jeszcze raz podaje numer GG 8070541, mogę być na niewidocznym albo może mnie wcale nie być na GG ale nie przejmuj się, odpiszę jak tylko wrócę. Jeśli dotarłaś do tego miejsca to znaczy że zaintrygowała cię moja propozycja. Może warto dowiedzieć się więcej ? Pamiętajcie: w życiu można żałować tylko tych rzeczy których się nie spróbowało. Ja w życiu postępuję właśnie wg. tego motta i liczę na to że znajdę kobiety które myślą tak samo. Najczęściej zadawane pytania na gg i forum: 1. Jestem młodsza pewnie nie mam u Ciebie szans ? Odp. To nie prawda, jak już napisałem wiek nie jest taki ważny choć wolę starsze. Na pewno masz szanse. 2. Napisałeś że jesteś przystojny. Mam nadzieję że się nie zawiodę. Odp. Napisałem że jestem \"podobno przystojnym (nie mi to oceniać) facetem\". Gusty są różne, nie obiecuje ci że spotkasz księcia z bajki. Zresztą zdecydowana większość tzw. \"Kscięciów z bajki\" w czasie seksu myśli tylko o sobie i czy fryzura mu się nie popsuła. Mogę Ci powiedzieć że nie jestem gruby ale nie jestem też chuderlakiem typu Kuba Wojewódzki. Po prostu średnia krajowa. Troszkę ćwiczę ale nie jestem typem przypakowanego Pudziana. ...ciąg dalszy niżej...

Gość gość
Skasowali Ci poprzedni temat?

...ciąg dalszy... 3. Jestem brzydka. Pewnie nie będziesz ze mną chciał ? Odp. A kto tak powiedział ? Jak już napisałem są gusta i guściki, największe wrażenie możesz na mnie zrobić podczas rozmowy. Jak już napisałem jestem tolerancyjny. To że nie podobasz się np. koledze to nie znaczy że mi się nie spodobasz i odwrotnie, to że podobasz się wszystkim nie znaczy że mi się spodobasz ale to w radykalnych przypadkach. Tak więc jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Ale np. jeśli jesteś pusta jak gwiazdy naszej sceny POP typu Doda czy Mandaryna to nawet jakbyś miała zaj**istą figurę to szanse na dalsze poznanie byłyby minimalne. Ideały nie istnieją i nie szukam ideałów. Najważniejsze jest to żeby akceptować wygląd drugiej osoby. 4. Pewnie interesuje Cię tylko seks i nie będziesz chciał pogadać ? Odp. A dlaczego tak sądzisz ? Zawszę bardzo chętnie pogadam. Możemy pogadać o wszystkim. 5. Mieszkam 300 km od Twojego miasta i pewnie nie przyjedziesz tak daleko ? Odp. Hmmm. Faktycznie trochę daleko ale zawsze można się spotkać gdzieś pośrodku np. w Warszawie wynająć jakiś pokoik. 6. Co jeśli cię nie zaspokoję ? Będziesz zły na mnie i się już nie odezwiesz. Odp. To nie ty masz mnie zaspokoić tylko ja Ciebie. To jest różnica. Co najwyżej to ja mogę nie sprostać Twoim wymaganiom. 7. Ile miałeś partnerek seksualnych? Odp. W sumie niedużo. Do tej pory byłem w dłuższych związkach i się tego trzymałem, tzn. bez skoków w bok. Możecie wierzyć lub nie ale tak było. Dopiero od niedawna jestem samotny gdyż stwierdziłem że trzeba trochę odsapnąć i nacieszyć się życiem póki człowiek w miarę młody. 8. Mam 17 lat. Czy nie jestem za młoda ? Odp. Jeśli nie masz 18 lat to seks nie wchodzi w grę. No cóż, przykro mi ale takie mam zasady. Pogadać możemy zawsze ale tylko pogadać. 9. Lubię dominować w łóżku. Czy idziesz na to ? Odp. To zależy co masz na myśli mówiąc dominować. Jeśli chodzi o to że przejmujesz inicjatywę to nie ma problemu. Lubię to. Jeśli jednak masz na myśli jakieś sadomasochistyczne zabawy to wtedy musimy dłużej na ten temat porozmawiać gdyż nie wszystkie z tych zabaw mi się podobają ale jest to kwestia ustalenia. 10. Jestem Bi i mam koleżankę z którą to robimy. Czy to też wchodzi w grę ? Odp. Ależ oczywiście. 11. Jestem w szczęśliwym związku z facetem ale brakuje mi tego czegoś, musze nieraz wykonać skok w bok. Jesteś zainteresowany ? Odp. Niestety muszę Cię zmartwić. Jeśli jesteś w szczęśliwym związku to nie powinno Ci niczego brakować. A jeśli Ci czegoś brakuje że decydujesz się na skok w bok tzn. że nie jesteś szczęśliwa. Przykro mi. 12. Chodzi ci tylko o darmowy sex. Jesteś żałosny. Odp. Jeśli chciałbym darmowy sex na pewno nie szukałbym go ileś tam km od swojego miasta. Uwierz mi znam kobiety w mieście, które nie musiałbym namawiać dłużej niż 5 minut. Ale chodzi o to iż szukam porządnych kobiet, które szukają w życiu przygody i nowych doświadczeń. Propozycja nie jest skierowana do kobiet które zrobią to z każdym kto na dyskotece postawił jej drinka lecz do kobiet szukających czegoś nowego od życia, trochę szaleństwa nie bojących się wyzwań i opinii koleżanek chociaż jak już pisałem zobowiązuję się do dyskrecji. 13. Ile płacisz za seks ? Odp. Niestety nie mam takiej potrzeby. Nigdy nie płaciłem i nie będę płacił za seks. Lecz jeśli zrobisz na mnie nieziemskie wrażenie to kto wie, może odwdzięczę się jakoś inaczej niż seksem. Ale pod warunkiem że nie będzie to tylko jedno spotkanie i wtedy może postaram się o jakiś mały prezencik :) 14. Mam chłopaka i mam pytanie w sprawie seksu. Mój chłopak ostatnio ... Odp. Nie jestem tzw. \"seksexpertem\", wiem tylko tyle co sam przeżyłem i się nauczyłem. Ale jeśli będę mógł Ci pomóc to czemu nie ? Prawdę mówiąc to ja sam bym się chciał jeszcze wiele nauczyć. 15. Dlaczego zgrywasz takiego maczo ? Odp. Nigdy nie zgrywałem maczo, nigdy też nie uważałem się za żadnego maczo ani tak nie postępowałem. Możliwe że sposób w jaki napisałem to ogłoszenie może o tym świadczyć ale napisałem je w taki a nie inny sposób żeby wszystko było jasne i nie było żadnych niedomówień. Od maczo różnie się tym że on to robi dla zaspokojenia swoje ego a ja dla czystej przyjemności. 16. Chętnie bym spróbowała ale trochę się boję. Nie jestem jeszcze zdecydowana na to ? Odp. Jeśli nie jesteś teraz pewna to może będziesz za jakiś czas. Na razie możemy pogadać, poznasz mnie lepiej, kto wie ? Numer gg możesz sobie zawsze zapisać. A może za jakiś czas zdecydujesz się a ja nadal nie będę w żadnym związku. 17. O której godzinie możemy porozmawiać ? Odp. W ciągu tygodnia pracuję do 16-17. Co drugi weekend mam cały wolny. Możesz napisać nawet jak mnie nie będzie na gg. Mogę nieraz wieczorem wyjść z kolegami na piwko, obejrzeć mecz itd. Jeśli tylko odczytam Twoją wiadomość odpiszę. 18. Co będzie jak poznasz kogoś na stałe ? Czy będziemy się nadal spotykać ? Odp. No niestety. Nie będziemy już mogli się spotkać. Nie akceptuje w związkach skoków w bok. UWAGA NA PODSZYWACZY. Wystarczy że taki ktoś zmieni cyfrę 1 na l i już wiele osób może się nabrać tak więc proszę o ostrożność. Odpowiadam tylko z zastrzeżonego nicka GG 8070541.

pozdro600: nie skasowali ale uporządkowałem go troche i dodałem Najczęsciej zadawne pytania.

Gość odrzucam
skoro musisz się reklamować na kafe, z pewnością jesteś cienki jak dupa węża. :classic_cool:

Gość odrzucam
powtarzasz sie, a w dodatku ujawniasz co pisza dziewczyny do Ciebie. pomysl jak musza sie teraz czuc czytajac co o nich piszesz...... :O

To są tylko takie ogólne pytania, nic prywatnego,po drugie większość tych pytań padła wczoraj na forum.

hmm mogłeś to prościej ująć prosta meska zasada -obojetne gdzie wkładamy:D byle dziura. gorzej ze związkami:o

Gość xxxKwiatuszexxx
GG 8070541 zaintrygowales mnie:) pewnie jak bym byla wolna to...sama nie wiem co:)

Gość xxxKwiatuszexxx
chyba wole nie ryzykowac:P ale pomysl masz niezly:)

Ciesze się że się niektórym podoba :) Pozdrawiam i życzę powodzenia w związku

Gość xxxKwiatuszexxx
dzieki:) powodzenie sie przyda:) bo niedlugo cale moje zycie sie zmieni:) Ja rowniez ZYCZE POWODZENIA:);)

Gość ccccxxxxxxxxx
życzę Ci świnio, żebyś sie zaraził jakąś chorobą weneryczną i miał syxy na kutasie :)

Elegancki pan: Twój nick to chyba troche na wyrost sądząc po wypowiedziach, reszty nawet nie skomentuję.

Gość a ja bym skorzystała...
ale jestem jeszcze w związku, nie wiem jak długo, a numer sobie zapisze :)

Gość a wogole to
co to ma znaczyc

gg napisz do rolnika - niech 3 zdrowaśki zmowi za ciebie :D

Gość a wogole to
Ostatnio się wycofał z tego i postanowił 3 zdrowaśki odmówić za biedne dzieci.

Gość a wogole to
pisał tak w poprzednim temacie

Gość odważny
hehe

Gość dżoan
A ja jestem ciekawa jakiego typu urodę posiadasz?:)

Gość Orlanda
Ciekawi mnie jedno, nieznajomy: skąd taki pomysł? i jaki jest Twój cel w tej propozycji? Jak piszesz - nie miałbyś problemu ze znalezieniem dziewczyny do \"darmowego sexu\" - więc czemu składasz taką ofertę na forum?

Gość fifka102
Muszę przyznać że wypowiedź Pana Nieznajomego jest całkiem niebanalna, choć troszkę zastanawiająca....jakie masz wykształcenie i czym się zajmujesz na co dzień Drogi Podrywaczu????