Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta potrafi....

ZARAZ OSZALEJE!!!!

Polecane posty

Gość kobieta potrafi....

Nie wiem co mam ze sobą zrobić.... nie odpisał na trzy cztery smsy,a na koniec wył tel...wiem,ze zrobił to specjalnie bo go wczoraj uraziłam.... ale ja juz tego nie moge wytrzymać takiej sytuacji...drugi dzień siedze zupełnie sama w domu i nawet nie mAm do kogo gęby otworzyć:(

Gość kobieta potrafi....
jest mi strasznie zle:(:(:(:(:(

Gość asaa
Zadzwoń na zegarynkę

Gość Ty masz lepiej
mój facet sie dwa dni do mnie nie odzywał...a dzisiaj gdy nagle sie pojawil...na moje pytanie co robil,gdzie był odpowiedzial " a martwilas sie?Bo praca mnie pochlania juz doszczętnie" zerwac czy nie zerwac :D

Gość kobieta potrafi....
bardzo smieszne.........:(

Gość Ella Nutella
masturbacja!!! Chwilowo pomoze.

Gość kobieta potrafi....
do Ty masz lepiej-z moim byłym miałam tak jak ty,chociaż powiedziałabym,ze nawet zdecydowanie gorzej.....

Gość asaa
No widzisz . Już lepiej.

zajmij sie sobą...nie warto zebys czekala...poczytaj książkę, zrób sobie długasną kąpiel, nałóż maseczkę czy co tam:)...zrób cos dla siebie...i nie mysl tyle bo mysliwą zostaniesz...jak mu przejdzie to sie odezwie..

Gość kobieta potrafi....
nie jest lepiej niestety bo o tamtym to nawet nie chce wspominać.... naprawde nie wiem co mam ze soba zrobic,jest mi cholernie przykro,a te godziny dłużą się i dłużą....nie chce juz tak:( siedze pale jednego za drugim i juz mi głowe rozrywa od tego myślenia...:(

Gość Ty masz lepiej
a o co sie poklociliscie???

Gość kobieta potrafi....
w wannie już sie wysiedziałam......pare godzin siedziałam też na balkonie-przyjemne z pożytecznym(opalanie)to tylko na telefon zerkałam jak ta głupia.....nic nie pomogło....mógł poczuć sie urażony,ale żeby mnie tak ukarać...na to to napewno nie zasłuzyłam:(

Gość kobieta potrafi....
o to chodzi,że nawet szczególnej kłótni nie było!:(....pojechał sobie do rodziców i poszedł sobie na jakiś festyn.ok ja nie miałam przeciez nic przeciwko tylko tak sobie siedziałam w domu i sie smuciłam,ze jestem sama...kiedy zadzwonił i spytał czy tesknie i myśle o nim burknęłam NIE(powiedziałam to specjalnie bo juz wtedy mnie złość pobierała)...mamy zwyczaj pisac do siebie DobranoC juz z łóżka,więc kiedy juz leżałam wziełam tel i napisałam-mam nadzieję,że chociaz u Ciebie wesoło....dobranoc....On odpisał-Dobranoc moja Laleczko....to ja się już wogóle wkurzyłam,że tylko to,ale naprawde sie beznadziejnie czułam....i zaczełam pisac takie tap-ale jestem wkurw...,zła,wściekła...a on ze spokojem,ze nie chce mnie denerwować..,że juz nie wie co ma napisać...to mu napisałam -to wracaj do swojej rozrywki a mnie nie prowokuj.... to mi dał-że nie wie co mi takiego zrobił,ale zgodnie z życzeniem moim nie będzie mnie już denerwował........... i dalej w tej ciszy żyje:(:(:(

Gość kobieta potrafi....
ok....każdy ma prawo się zdenerwować nawet głupotą,ale w tej chwili to juz jestem u kresu wytrzymałości......

Gość kobieta potrafi....
zgłupieje za chwile....może jestem przewrażliwiona,ale lekkiego życia to raczej nie miałam...to na moje usprawiedliwienie:(

Gość agent007
podziwiam kolesia ze wytrzymuje z taka KWOKĄ JAK TY!!!! :o

Gość ups to chyba troszke
przesadzilas.....;/ nie mialas nic przeciwko zeby poszedl..a jednak mialas! ;/ hmmmm no wygląda na to ze Ty musisz przeprosic...

Gość kobieta potrafi....
do kwoki mi na szczeście daleko i wypraszam sobie takie uwagi...a swoją drogą to nie zrobiłam mu nic strasznego,naapewno nie!

Gość mozetojaaaa
a moze trzeba nuczyc sie byc czasem samej....................... nwet w zwiazku potrzebne sa chwile oddechu od siebie chwile dla siebie przynam ze troszke bardziej rozumiem jego zahcowanie niz twoje

Gość kobieta potrafi....
naprawde nie miałam....i on o tym dobrze wiedział,najbardziej mnie wkurzyło,że tak się wysilił tym samym-dobranoc-wiedząc,że przechodze katusze bedąc sama w domu.........

Gość kobieta potrafi....
zresztą co sie oszukiwać napewno nie ja jedna jestem bardziej czepliwa przed okresem,chociaz tym się nie tłumacze...mógł lepiej na mnie nawrzeszczeć a nie ..:(

Gość kobieta potrafi....
dodam,ze z samego rana okazałam skruche....a to i tak nie pomogło..:(

Gość mozetojaaaa
jezu ale jakie aktusze? siedizals sama w domku mialsl wieczor dla siebie, moglas go cudownie spedzic twoj mezyczna wysyla ci milego esemesa a ty reagujesz jak rozpieszczona lalunia nop prosze!!!!!!

Gość asaa
Zadzwoniłaś ? Bo widzę że masz ogromny problem. Facet ma cię w dupie i tyle. Czy tu sie przejmować.

Gość kobieta potrafi....
jeden tak ma drugi nie,a on wie,że ja sama w domu nie znosze siedziec,wiec prosze tego nie negować...

Gość kobieta potrafi....
najpierw napisałam bo nie chciałam go budzić ,zadzwoniłam ale tel już był wyłączony...no właśnie i śmieszne to nie jest wcale

Gość asaa
A może dobry psychoanalityk ?

Gość kobieta potrafi....
napewno nie dla mnie!obawiam sie,że dla kogoś innego!

Gość kobieta potrafi....
no tak najlepiej mnie teraz zjechac i wyzwać od nienormalnych bo taki straszny czyn popełniłam,tak?oby wszystkich te najgorsze czyny były takie jak moje!

Gość asaa
Wyjdź z domu, pobiegaj, wypij drinka włacz komputer , później internet i poszukaj sobie innego faceta. To chyba dobra rada zamiast narzekać.