Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leila*

Piękniejemy na lato - kto się przyłączy?

Polecane posty

Założyłam topic, żeby znaleźć dziewczyny, które tak jak ja chciałyby trochę zadbać o siebie przed nadejściem wakacji. Zaczynają się powoli upały, trzeba pokazywać nogi i ramionka, trochę się opalić, ale też zacząć chronić przed nadmiarem słońca, kupić parę nowych ubrań, wypróbować kilka nowych kosmetyków, zrzucić parę kilo... Żyjemy w kulturze, w której ładny, zadbany wygląd, zwłaszcza u kobiet, ma duże znaczenie. Niektórzy kompletnie sobie lekceważą dbanie o siebie, niektórzy robią to nałogowo, inni nawet gdyby chcieli, to nie zawsze maja czas czy motywację. Ja chyba należę do tej trzeciej grupy... chciałabym się trochę wziąć za siebie, ale zawsze znajdą się ważniejsze rzeczy do roboty... Jeśli jesteście w podobnej sytuacji, zapraszam do dyskusji :) Pomotywujmy sie trochę nawzajem, wymieńmy rady czy opinie... Na czy wam najbardziej zależy? Czy chodzi tylko o zrzucenie wagi, czy o bardziej kompleksowy program? Ja nie mam nadwagi, ale za to mam oponkę na brzuszku :( I jestem leniem, trudno mi sie zabrać za poważne ćwiczenia. Poza tym chciałabym coś zrobić z włosami (przyklapnięte), cerą (naczynkowa), ciałkiem (nieopalone) i cellulitem (on.. no cóż. po prostu jest ;) ) Zawsze też postanawiam, że \"od jutra\" zdrowo się odżywiam, ale to nigdy nie wychodzi.. Może z wami wyjdzie? :D Zapraszam więc wszystkich do dyskusji :)

Gość ja tyko to wpisze
od stycznia mój cellulit się zmniejszył o 70 %, uda ujędrniły,schudłam 3 kilo,jeszcze z 1 kg i będzie ok, ciało opalone, cera odżywiona, jeszcze trochę trądzik dokucza. Mogę pokazać trochę odkrytego ciała.Czuję się dużo lepiej niż wcześniej.Jem dużo witamin w postaci naturalnej.Miło się wstaje rano,bo słonko grzeje.Jest fajnie. Pozdrawiam :)