Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oligator_

Jak często chodzicie do muzeum, na wystawy?

Polecane posty

Gość oligator_

:)

Gość wogole nie chodze

Gość Nooo taaaaak
NIGDY!

Gość a ja chodze
w tym roku bylam już w muzeum etnograficznym, zachęcie i muzeum narodowym+wystawa w pałacu kultury i muzeum w pałacu

Gość W muzeum to ja byłam
ostatni raz jeszcze w szkole czyli chyba jeszcze w poprzedniej epoce. A na wystawie to ja byłam całkiem niedawno. To była wystawa minerałów i biżuterii gdzie można było obejrzeć m.in. kości mamuta wykopane w okolicach Rzeszowa

rzadziej niż kiedyś, ale raz czy dwa razy w miesiącu nam się zdarza :)

Gość gość
róznie w zależności od tego ile mam pieniedzy, ale przynajmniej raz w miesiacu staram się wybrać do teatru, kina czy jakiegos muzem.

Gość gość
Ja uwielbiam sztukę, muzea i wszystko co z tym związane. Zawsze przeglądam w wolnym czasie www.e-muzeum.eu, gdzie można zainspirowac się wieloma dziedzinami sztuki, które można pożniej podziwiać na żywo.

Gość gość
Bardzo czesto. Wiekszosc muzeów w Polsce ma jeden darmowy dzien w tygodniu. Korzystam z tego! Nie chodze za to na Noc muzeów, bo to noc kolejek a nie muzeów.

Gość gość
Często :) Jak jedziemy do jakiegoś miasta albo na weekend albo do rodziny to sprawdzamy jakie są na miejscu muzea i staramy się odwiedzić przynajmniej jedno :) Ostatnio byliśmy w Muzeum Drugiej Wojny Światowej w Gdańsku. Polecam przeczytać o wystawie, która się tam znajduje: https://wycieczkiszkolne.atas.pl/blog-artykuly/62-muzeum-drugiej-wojny-2 Dobra na indywidualny wyjazd, ale też na wycieczkę szkolną, tylko że raczej dla starszych dzieci.