Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szoki

Auto szkola Auto - Belfer w Łodzi

Polecane posty

szkola ta znajduje sie na Rzgowskiej 17 w Lodzi. uczeszczal ktos na kursy prawa jazdy do tej szkoly? Bardzo prosze o opinie n ej temat 🌼

Gość evlenka
mam odmienne pytanie, niestety ja Ci nie pomoge ale Ty mnie mozesz... jak moglabym dotrzec na LOTNISKO LCJ z pkp??

z ktorej stacji?????????? a szkoly nie znam, sama nie mam prawka, a ode mnie znajomi gdzies po piotrkowskiej sie wloczyli zdajac prawka:)

ja odpowiem na oba pytania 1. na Rzgowska nie wiem czy polecac, ja tam przyjezdzam do chlopaka do akademika, przy wjezdzie trzeba placic parkingowemu, a tym parkingowym jest wlasnie wlasciciel tej Szkoly Jazdy, nie jest zbyt sympatyczny wiec jezeli tam chcesz isc to najwyzej licz na to ze przy kursantach zachowuje sie inaczej niz przy wjezdzajacych na parking :D 2. z jakiego dworca pkp? jak z Fabrycznego to jezdzi tam bezposrednio autobus L, jedzie prosto pod terminal.

Gość iwa 21
Ja w kwesti tej szkołay raczej nie pomoge bo sama z radogoszcza jestem , ale ja wybrałam ostatnio auto szkole dla kobiet girl school i powiem Wam szczerze, ze jazd jeszcze nie zaczelam, ale mega duzy szacun za organizacje szkolenia i wszystkiego w kolo tego szkolenia . Dziewczyna , która wykłada wszystko super nam tłumaczy i nie ma spięcia na zajęciach... myslalam, ze te wyklady to bedzie mega nuda, ale sie pomylilam :-) Zobaczymy jak jazdy będą przeprowadzone, bo to raczej najważniejsze.... ale na chwile obecna polecam z czystym sumieniem slyszalam jeszcze, ze w szkoel zdyb dobrze ucza, ale kolega mówil, ze wyklady to tragedia ale pisze tylko bo to wiem .