Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma pseudonimu

Jak przekonać MĘŻA do DZIDZI???

Polecane posty

Gość irresistible mind
Ale przeciez jak tez nie wiem co on mysli, takze dlaczego to ja go oszukuje?? Nie boje sie, ze mnie oleje, bo sie bardzo kochamy i chcemy zyc ze soba i dla siebie, a nie dla dzieci. Nigdy nikt nie rozpoczal tematu dzieci, bo po prostu o tym nie myslimy w ogole.

Gość nie ma pseudonimu
Kochani, nie kłóćcie się-po co? Sęk w tym, że my-bo o nas ten wątek:) rozmawialismy przed slubem o wielu sprawach...dziecko, to cos oczywistego... ale kiedyś mój mąż mi powiedział-kobieta powinna urodzić pierwsze dziecko do 25 roku życia-mam 27 lat...cisza... Dobija mnie to, że jak się kochamy to ja próbuję wszelkich metod, żeby on nie myslal o gumce a on zawsze się wycofuje...wie kiedy ma to zrobić i bez gumki nie da rady... jak będzie to będzie-on nie chce planować, myśleć nad tym. Mój maż żyje dzisaj, nie jutro i nie zastanawia się nad tym, czy można dzis zjeść chleb, który piekarz upiecze jutro... ja go rozumiem i zazdrosze mu tego-bo ja wszystko planuje i to mnie męczy... ale jak sie zabezpieczamy to co?juz nie wiem-może on ma nadzieje, że gumka pęknie?

Gość ufliczek
a po co się kuźwa bierze niby slub? żeby bachory były? Co za kretyństwo, z miłości się bierze ślub a nie żeby bachory rodzić.

Gość ufliczek
a Ty autorko naprawdę tak bardzo chcesz tego dziecka? młodzi jesteście oboje, myslałaś może nad tym czy mąż nie ma racji? Myślisz że dziecko jest wam tak koniecznie potrzebne, do czego? po co?

Gość eeeep
Widze ze rosnie powoli pretensja do meza ... to slepa uliczka. Jestem pewien ze zrozumie jesli opowiesz mu szczerze o swoich uczuciach. Zamiast zarzucac mu ze nie chce dziecka - opowiedz mu o tym, ze marzysz o dziecku (przeciez chyba tak jest - no nie ?) Opowiedz o dziecku znajomej, o becikach, zabawkach, spacerach i takie tam - no wy kobiety to umiecie do cholery :) Jesli zobaczy blysk w Twoich oczach, jesli poczuje ze naprawde Ci na tym zalezy - mysle ze zmieni powoli zdanie...

eeeep masz racje ja pamietam jak ja z moim facetem rozmawiałm i wiem ze to najlepszy sposób rozmowa on tez musiał sie sam do tego przekonac ale warto było czekac bo widze jak kocha to dziecko i nie moze sie doczekac jak przyjdzie na swiat