Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

Chamstwo wygrywa w Kafe

Polecane posty

no tak sorry, DEKIEL to leppiej oddaje jego podejście do kaffe :P

\" VZośkaV \" nigdy nie nazwałem Cię kurwą. Nie lubię Ci to fakt ale nigdy nie mówiłem o Tobie w taki sposób. I już nie chce mi się tłumaczyć wyjaśniać, że plebiscyt to nie ja!!!!!!!!!!!!!!!! Zapytajcie modełe!!!!!!!!

zanim mnie doscignesz to jeszcze dużo wody w Wisle upłynie W kategorii ciota zwycięża: Juken *W kategorii totalny kretyn/ka zwycięża: Juken *W kategorii kompromitacja roku zwycięża: Juken *W kategorii najśmieszniejsi na forum zwyciężają: Podszywacze(Juken) *W kategorii tekst roku zwycięża: Jestem wzruszony, a teraz w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j *W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum zwycięża: Juken *W kategorii analfabeta roku zwycięża: Juken :classic_cool:

Moderia, czy nowy w mieście to plebiscyt? Bo ja wiem swoje tak czy owak, ale moderię warto zapytać, skoro już zabawiamy się w kotka i myszkę.

juken z takim \"podejściem\" do życia, tylko czekać jak w wiadomościach powiedzą że, jakiś koleś podpalił się bez powodu pod ambasadą Stanów Zjednoczonych...... :-)

Facet z łaski swojej PCHNIJ się ode mnie, jestem tu trochę dłużej, ba o wiele dłużej niż Ty i mój nick Cię ogromne \"G\" obchodzi. Skoroś taki ynteligentny inaczej to pokaż się ze strony tej \"lepszej\", bo na razie coś słabiutko. Czytałam wczorajsze wypowiedzi, było wiele, bardzo wiele negatywnie nastawionych do Ciebie osób - nie wiem, skąd ten chory narcyzm u Ciebie, ale czas spojrzeć w lusterko. I odwal się od innych, zacznij mądrzeć od siebie, ok?

że \"Uwaga-Krecik_Wychodzi\" i \"Nowy w mieście\" to ta sama osoba, to już te ktoś pisał Pewna osoba założyła sobie 2 nicki do jednego celu: najeżdżanie na konkretne osoby. I tylko po to ich używa. To żałosne :O Jedni wolą sensowne dyskusje o różnych tematach, inni wybierają powyższą drogę. ALE TO JUŻ NAWET NIE JEST WKuRZAJĄCE, TO JUŻ JEST NUDNE :O Dlatego trzeba będzie topik dać do likwidacji i wrócić do normalnych tematów. Miłego wieczoru :-) . Pa 🖐️

Gość a jednak.
"trzeba będzie topik dać do likwidacji " - juz ktorys raz to powtarzasz i nic nie robisz. Trzeba dac - to daj. Za duzo gadasz, za malo robisz polytykerze :P

Tak, tak facecik :D. Masz rozdwojenie jaźni wiesz? Mam zacząć krzyczeć: UWAGA FACET TO NOWY W MIEŚCIE? Nie uważasz, że jesteś dziecinny? Ba głupi? I z szacunkiem do kobiety, trochę __savoir vivre__ by się przydało.

Gość a jednak.
Ja pieprze,. ale kompleks. Facet.rocznik musi jeden wpis umiescic na kazdym topiku na ktorym sie udziela. trolling - znasz facecie takie slowo? na koniec chce tylko ci przypomniec, ze niejednokrotnie zapewniales, iz dasz niniejszy topic do kasacji. to co jeszcze to gowno (czyt. ten zalosny topic) tutaj robi?

Gość trutru
ale wypociny, gosc przerasta samego siebie. zal troche atramentu! :)

Gość temat__trwa__

Gość zdecydowanie _ _ _

A dziś upadł kolejny debilowaty \"plebiscyt\", tym razem nazwany \"giełdą\". Poszedł do kasacji Od razu pojawił się nick : \"Uwaga-Wychodzi-Krecik\" i jechanka pod moim adresem, ze szczytem chamstwa (czyli próbą przypisania mi autorstwa takich topików)

a moze skonczyc juz nakrecanie sytuacji? kazdy sobie wyrobil zdanie o facecie - i koniec tematu?

Gość gość
facet.rocznik1978--> z tego co widzialam, najpierw Ty jej przypisales autorstwo, zareagowala odwetem, bo być może Ona wcale nie jest tym Nowym, a Nowy być może też nie jest autorem topików. Dajesz sie prowokować.