Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakajakaja

Rozjaśnianie włosów

Polecane posty

Gość Jakajakaja

Zastanawiam sie nad rozjaśnieniem włosów samodzielnie w domu i nie wiem czy to dobry pomysł ? Kiedyś miałam jasny blond , teraz mam brązowe i chcialabym powrócić do blondu :)

ciężko... pewnie wyjdą pomarańczowe, a już na pewno nierówno rozjaśnione... lepiej zrobi to fryzjer:)

Gość temat dla mnie
ja też zastanawiam sie własnie nad rozjasnianiem, ale na pewno u fryzjera, nie chcę ryzykować :P chce zrobić gęsto blond pasemka (moj anturalny kolor to taki nijaki, ni oto brazowy, szaromysi poprostu) a potem co? drugi raz pasemka i za 3 wizyta jakby co moge klasc kolor na całe wlosy? ktoś rozjasniał z ciemnych? :P

hmm moze Ci wyjdzie ale najpierw polozyc trzeba na wlosy a potem na odrosty inaczej beda plamy

musisz miec do pasemek 5-6 tonow to wyjda.

jedyne o czym musicie pamietac to to zeby polozyc na nich folie ale nie ogrzewac suszarka bo sie pokrusza

Gość Jakajakaja
Chętnie zrobiłabym to u fryzjera ale pewnie dużo kasy trzeba na to :( boje sie tylko jednego ,żeby własnie włosy mi sie nie pokruszyły ;/ wiem ,że wyjdą pomarańczowe ale potem można chyba nałożyc na nie farbę ? jakiś ładny blond ?

Gość temat dla mnie
ja tam gotowa jestem wydać te około 100zł, żeby tylko mieć ładny kolor włosów a swoja droga jak myślicie - lepszy jednolity blond, czy zrobić sobie blond balejaż? ale czy moge od razu balejaż z blondów? chyba nie skoro mam włosy mysie, tak jakby brązowe (w dziecinstwie miałam blond ale pociemniały)

Gość jesss
Z brazu nigdy samodzielnie nie zrobisz blondu bedzie pomarancz i bedziesz musiala isc do fryzjera i wtedy znacznie wiecej zaplacisz niz za zwykle pasemka pozdrawiam ps.jestem fryzjerka

Gość jesss
zadko ktora farba sklepowa pokryje pomarancz trzeba bedzie znow je rozjasnic lub polozyc popielaty blond ale nie platynowy bo nie przyjmie

Gość jesss
jesli chcesz juz ryzykowac to wez rozjasniacz z loreala badz tanszy to z londy reszta jest okropna i poniszczysz sobie wlosy potem poloz na to 03 excellence (popielaty blond wyjdzie w zimnej tonacji tak jak na opakowaniu)albo 03 preference (bezowy wyjdzie w cieplej tonacji)z loreala .POlicz ile to moze znajdziesz tanszego fryzjera .

Gość temat dla mnie
jesss - ale ja wlaśnie chce u fryzjera :D sama w życiu bym nie rozjasniala, zeszłabym na zawał :P chodzi mi o to czy za jedna wizyta osiagne ten kolor co chce?

Gość temat dla mnie
i chcialabym wlasnie zrobic balejaz z blondów (a teraz mam mycio brązowawy) poprostu chciałabym miec takie słomkowe włosy, nie jednolite bo myśle że wyszło by może jak "kask", tylko wlasnie z roznych odcieni blondow da sie to za jednym farbowaniem?

Gość jesss
ale ja pisalam do autorki ona napisala ze pewnie fryzjer duzo wezmie. sciagniecie farby brazowej z wlosow i nalozenie potem jasniutkiego blondiu kosztuje ok 300 zl .Najlepiej robic pasemka i stopniowo zejsc do blondu .Za pierwszym razem bedzie jasniejszy powiedz jej zeby ci zrobila gesto i bedzie ladny kolor.Ceny od 70-180 zl za pasemka rozjasniaczem

Gość Jakajakaja
To ja chyba jednak pójdę do tego fryzjera :) teraz tez zmieniłam troche zdanie i na początek chyba zrobie sobie dużo pasemek blond a poźniej zobaczymy :) tak chyba będzie bezpieczniej :):)

Gość jesss
tez tak mysle ale potem bedziesz musiala ciagle robic :) chyba ze pokryjesz znow je na ciemno jak ci sie znudza jasne.odezwij sie jak bedziesz miala jasne juz i zachce ci sie blond farbe na to polozyc bo jak dasz pierwsza lepsza to wyjdzie ci tragedia pozdrawiam

Gość polecam...
w zupełności polecam pasemka:) po pierwsze nie widać tak bardzo odrostów bo mieszają się z pasemkami co w przypadku jednolitego koloru blond przy naturalnie ciemnych włosach wygląda niezbyt fajnie! ja już drugi raz robiłam blondi pasemka na moje brązowe włoski i rezultat jest świetny, bo mam różne odcienie blondu i całość wygląda efektownie. Pozatym następne planuje gdzieś za dwa miesiące, bo to jest świetne przy pasemkach, że odrostów tak mocno nie widać heh;) polecam Joannę do pasemek 5-6 tonów, jest dla mnie najlepsza i szybko chwyta włoski i radzi sobie znakomicie z farbowanymi włosami!!! Powodzenia w rozjaśnianiu włosów kobiety;)