Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lutówka27

LUTY 2008 !!!

Polecane posty

lula53: już dzisiaj nad tym myślałam, jak następnym razem będzie tak samo to zmienię.. 9luty...tak mówią: to u mnie to samo, też wszystko w porządku a ja czuję się jakbym stała obok i że mnie to wszystko nie dotyczy..a inni się cieszą..jesteś mężatką??

Gość 9 luty ... tak mowia
panna Klara tak jestem.dobrze to ujelas tak jak stalo by sie obok... a badania mialas juz robione te na obecnosc Downa?a wiesz jaka to pleć?

a Wy dziewczyny na kiedy macie termin? lula 53? panna Klara?

9luty...tak mówią: tu jest tabelka dopisz się i tam są wszystkie terminy:-) Antoś.........26.......dolnośląskie........23.04.....12. ......01.02 Jennny.......24.......Elbląg/Stratford....26.03......... ......01.02 anted22......32........Ustka...............26.04......11 .......01.02 -WIOSNA-....26.......dolnośląskie........27.04.......... .....03.02 Anastazja....27.......świętokrzyskie.....29.04......11.. .....05.02 AngelikaWrocławianka....28....WROCŁAW....03.05.......... 05.02 oga............22.......wielkopolska.......02.05........ ........06.02 gosiaczek76...31........warm.-maz.......02.05........... ....09.02 Olcia_M.......27......pomorskie...........05.05......... ......12.02 ziuuutek......26........dolnośląskie.......11.05........ ........13.02 nikita27.......27....zachodniopomorskie 14.05................19.02 Anna-Szn.....32.........Szczecin...........16.05........ .......20.02 kina...........24........pomorskie..........15.05....... ........21.02 titi------------29........Wawa................20.05..... ..........27.02 Sylwia72......35.......Gdynia................18.05...... .........25.02 panna Klara...28......Katowice.............10.05................17 .02 Motylek27.....27......Warszawa...........10.05.........9 ......15.02 wasiulka29 .... pomorskie ..............19.05..................23.02 dziubek2211. 30.opolskie....................17.04...................5.02< br /> zapka.........28......Siedlce................22.25...... ...........29.02 czeresnia......20........sopot..............16.05....... ....15.02-20.02 lula ..............27........olsztyn...........09.05............. 16.02 iwcia_27............27........Siedlce..........19.05.... ..........23.02 betkaa.........31.........łódzkie............25.05...... ........29.02 chociaż mi wg usg wyszło że mam dwa tygodnie młodszą ciążę, więc może na koniec lutego się załapię, kto to wie..na obecność Downa nie miałam i nie wiem jeszcze jak płeć.. ja niestety nie jestem mężatka i zostaję sama z dzieckiem więc u mnie jeszcze ten stres sie dołacza..

panna Klara ja szczerze mowiac tez nie mam pewnosci ze sama z dzieckiem nie będę...to jest wlasnie to o czym pisalam wczesniej.nie wprost ale wspomnialam.ja niby mam dziewczynke a chcialam chlopca.chcialam zanim doszlam z datami co jest grane.pozniej juz nic nie chcialam a teraz jest tam w srodku i nic juz sie nie poradzi.

panna Klara jak dopisac do tej tabeli?

Gosiaczek 76 mam ta sama date porodu 9.02 w ktorym tyg jestes? chce sprawdzic czy tak samo policzone.bo mnie sie wydaje ze ten moj lekarz to cos pokrecil... a kiedy ost miesiaczke mialas? pozdro

Gosiaczek 76 mam ta sama date porodu 9.02 w ktorym tyg jestes? chce sprawdzic czy tak samo policzone.bo mnie sie wydaje ze ten moj lekarz to cos pokrecil... a kiedy ost miesiaczke mialas? pozdro

9luty...tak mówią: skopiuj ją sobie i się dopisz a potem wklej.. jeju nawet nie wiesz jak doskonale wiem co czujesz..jest tam w środku i nic się nie poradzi..póki go nie było strasznie chciałam mieć dziecko a teraz jak jest to się nie umiem cieszyć..siostra mnie pociesza że będzie lepiej, mam taką nadzieję..

a i zarezerwuj sobie nick żeby nikt pod Ciebie się nie podszywał..na samym początku kafeterii jest o rezerwowaniu nicka..

9luty...tak mówią: tu jest tabelka dopisz się i tam są wszystkie terminy Antoś.........26.......dolnośląskie........23.04.....12. ......01.02 Jennny.......24.......Elbląg/Stratford....26.03......... ......01.02 anted22......32........Ustka...............26.04......11 .......01.02 -WIOSNA-....26.......dolnośląskie........27.04.......... .....03.02 Anastazja....27.......świętokrzyskie.....29.04......11.. .....05.02 AngelikaWrocławianka....28....WROCŁAW....03.05.......... 05.02 oga............22.......wielkopolska.......02.05........ ........06.02 gosiaczek76...31........warm.-maz.......02.05........... ....09.02 Olcia_M.......27......pomorskie...........05.05......... ......12.02 ziuuutek......26........dolnośląskie.......11.05........ ........13.02 nikita27.......27....zachodniopomorskie 14.05................19.02 Anna-Szn.....32.........Szczecin...........16.05........ .......20.02 kina...........24........pomorskie..........15.05....... ........21.02 titi------------29........Wawa................20.05..... ..........27.02 Sylwia72......35.......Gdynia................18.05...... .........25.02 panna Klara...28......Katowice.............10.05................17 .02 Motylek27.....27......Warszawa...........10.05.........9 ......15.02 wasiulka29 .... pomorskie ..............19.05..................23.02 dziubek2211. 30.opolskie....................17.04...................5.02< br /> zapka.........28......Siedlce................22.25...... ...........29.02 czeresnia......20........sopot..............16.05....... ....15.02-20.02 lula ..............27........olsztyn...........09.05............. 16.02 iwcia_27............27........Siedlce..........19.05.... ..........23.02 betkaa.........31.........łódzkie............25.05...... ........29.02 9 luty tak mowia.....21.....wlkp..........4.05.................9.02 panna Klara wiesz ja to mam męza ale po porodzie juz go moge nie miec : (((((((

Witajcie! Cześć nowa mamusiu! Zeby dopisac sie do tabelki musisz ją skopiować i wkleić w treść swojej wypowiedzi. No iwtedy możesz sie dopisać. Dziewczyny ta ogromna ochota na colę mnie dobija! Ja od wielu juz lat staram się prowadzic zdrowy tryb życia i nie tykam takich świństw. I coś mi sie zdaje, że teraz wszystko nadrobię. Mam wrażenie, że nasze organizmy sie dopominają tego, czego wcześniej nie dostawały, albo dostawały mało. Mój za to dostawał zawsze mnóstwo słodyczy (jedyny wyłom w zdrowym odżywianiu) i teraz wcale ich nie jem. o chyba, że ciasta. Lula - jasne, że można spytać. Od lutego założyłam swoją firmę. Razem z koleżanka odeszłyśmy z naszej poprzedniej firmy i otworzyałyśmy biuro doradcze. Na razie sie rozwijamy, więc przychody nie sa zachwycające, ale są widoki na przyszłość. Zmiana pracy spowodowała, że zaczęłam mysleć o dziecku, bo poprzednio żyłam w wiecznym stresie. A teraz jestem wolna i szczęśliwa. Anted - nie wiem czy odbierasz u siebie panoramę gdańską. W dzisiejszej mówili o usteckiej porodówce pekającej w szwach. Podobno do niedawna przyjmowali 4 porody dziennie, teraz 12!

9luty...tak mówią: domyśliłam się że tak to wygląda..to też nie masz zbyt ciekawej sytuacji..ja chociaż od początku nastawiam się na bycie samotną mamą..a ktoś o tym wie z Twojego otoczenia??

panna Klara wie tylko ... moj mąż ... ale cala ta historia jest dluga dluga opowiem Ci ale nie tutaj.i wtedy zobaczysz w jakim g.... siedze.w sumie na wlasne zyczenie ale teraz jakos inaczej na to patrze niz kiedys.w ktorym tyg teraz jestes?

ja jestem wg ostatniej miesiączki w 14tyg ale wg usg w 12tyg.. oki to jak będziesz miała ochotę pogadać to daj znać jakoś się zgadamy na gadu albo maila..

Gość brzuchalska
CZESC DZIEWCZYNY! MAM PYTANKO CZY MACIE JUZ BRZUSZEK? KIEDY BRZUCH W CIAZY ZACZYNA ROSNAC I TWARDNIEC ??

ok ..czekam w takim razie..możesz na maila ula.gemini@gmail.com brzuchalska ja jestem w 12 tyg i jeszcze praktycznie brzucha nie mam tyle że nie jest płaski, ale tu każda dziewczyna ma inaczej, zależy od indywidualnych skłonności..

Gość brzuchalska
panna Klara dziekuje za odp pozdrawiam

Gość brzuchalska
9 luty dzieki bardzo

hej brzuchalska ja jestem w 14 i mam juz całkiem niezły brzuch a tak na dobre pojawił się w 11 :) teraz juz tylko rosnie, Sylwia72 fajnie mieć swój interes bo to zawsze inaczej, człowiek nie zależny i sam dla siebie jest swoim szefem :)

Gość brzuchalska
lula53 dziekuje zycze zdrowego bobaska ;0 ja jeszcze nie wiem czy jestem w ciazy tak tylko pytam bo mam pewne podejrzenia

Gość brzuchalska
podejrzewam ciaze poniewasz zamiast okresu dostalam dziwnych skapych brazowych plamien ( w dniu okresu) ktore trwaly 10 dni ale nigdy dotad takich nie mialam potem plamienie sie skonczylo i po 4 dniach znow powrocilo na 6 dni dodam ze byly na prawde bardzo skape i nie mialam zadnych boli jak zwykle na okres

Gość brzuchalska
jak myslicie to ciaza?

a jak piersi?? miesiączki miałaś regularnie?? a najlepiej to zrób test z krwi beta hcg..on Ci na pewno pokaże..

Gość brzuchalska
piersi wydaja mi sie normalne miesiaczki mialam regularne nie biore zadnych tabletek anty wiecsama nie wiem co myslec aha robilam test i wyszedl negatywnie ale chyba zdecyduje sie jeszcze na to badanie krwi

brzuchalska mojej kolezance 3 testy wyszły negatywne dopiero z krwi wyszedł pozytywny :)