Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

no co Wy, nikomu oprócz mnie

Polecane posty

uoo, nie wiedzialem, ze zrobil personal jesus, kurde ! cos mi sie stanelo :P

Gość Elka 17
NIE

Gość G U P I i P E D R Y L O W A TO
CIOTOWATY POJEB Z NIEGO :(

goncie sie, hultaje, jak mialem 15-20 lat, to go sluchalem ;)

O ranyyyy z wami tak zawsze.... zapytać się o PIĘKNO, a oni o czym innym o nastoletnich fascynacjach, zaraz tu się pojawi brajan adams!

nie, u mne wczesniej byl Majkel ! :P mialem ok 10 lat i rodzice mnie nie chcieli puscic do wawy na bemowo, wtedy to byli najgorsi rodzice pod sloncem :P

ba, wysmienicie ! jedyny wokalista, ktory spiewal \"IIIIIIHIIIII\" i \"DZIAMOŁN\"

Na albumie \"Bad\" miał duzo tej swojej wstawki a\'la come on :] no i jeszcze na \"Dangerous\" :P bylem fanem i wycinalem artykuly prasowe z bravo, popcornu i innych opiniotworczych gazet do zeszytu, wiec wiem. I nigdy nie umialem sie chwytac z taka gracja za jajka, jak on :( Dalej nie umiem...

No popatrz popatrz, nomalnie byłeś prawdziwnym fanem Majkjela. Moja kumpela była fanką Marylin Monroe, też zeszycik, te sprawy. Czasem mnie to już bokiem wychodziło, ale co miałam z nią zrobić... Wylać z kąpielą z balkonu? Potem na szczęście zainteresowała się sexem bliżej, to chociaż jakieś sensowniejsze albumiki posiadała w swej kolekcji.

no widzisz, ja to mialem dwa w jednym, muzyka i seks :] a teraz, skoro o kapieli wspomnialas, ide wymoczyc siusiaka w wannie :]

No idź, ja miałam kiedyś takiego kolegę, który miał b. podobny numer komórki do mojej i kiedyś zadzwonił na mój nr myśląc że dzwoni na swoją pocztę głosową. Tak się poznaliśmy. Potem zawsze do mnie dzwonił z wanny właśnie.