Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes-a24

nie rozumiem męża !!! proszę o pomoc

Polecane posty

Gość interpol
spytaj meżylka ja przecies nie wiem..... ale na moje oko to posuwa inną

raz piszesz \"wrócę\" a raz \"spytaj mężulka\" powiedz mi prawdę czemu to robisz?

Gość interpol
co robie?

Gość interpol
no dobra na zgode zrobie Ci w domu minetkę...ale bede to nagrywał.

jesteś ordynarny wiesz płakać mi się chce jak to czytam a ja chcę żebyś mnie tylko kochał i oglądał z takim pożądaniem jak te filmiki

Gość interpol
normalnie zaraz do niego zadzwonie i mu to powiem.. Kobieto czy Ty myslisz ze ja to jestem TWoj chlop??? :)

Gość eeeep
Placz i blagania nic nie dadza - raczej odwrotny efekt. Chcesz by zaprzestal tego co robi - spraw by musial skupic sie na Tobie... Np przedstaw mnie mu jako nowego znajomego z internetu, potem idz ze mna na kolacje i nie wracajmy do 22giej :)

Gość interpol
hehe swoja droga ładne rzeczy sie zamiawia: W dniu dzisiejszym przyjęliśmy następujące zamówienie: Nazwa Netto VAT Brutto il. Wartosc Orgasmus Erekta dla kobiet 40.16 zł 22% 49.00 zł 1 49.00 zł Krem HOT XXL FOR MEN 40.16 zł 22% 49.00 zł 1 49.00 zł Prezent: 2 Filmy Gratis 0.00 zł 0% 0.00 zł 1 0.00 zł Suma: 98.00 zł Zboczency

Gość eeeep
Sama tu wyskrobujesz swoje problemy - wiec co masz pretensje ze komentuje :) Jemu wolno miec przyjaciolki - dlaczego Ty nie mialabys miec przyjaciol... Niestety ja ochote na kolacje z Toba stracilem - poszukaj gdzie indziej :)

Gość eeeep
... a sadzac po Twoim mailu - to nie dziwie mu sie :)

interpol jesteś szują jakich mało spierdalaj i się lecz napisz jescze coś to cię namierzę i pójdę na policję za grzebanie w rzeczach osobistych !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci