Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genowefagg

nie rozumiem - to forum o dzieciach.. nie wierze ze kobiety ktore

Polecane posty

\"Mój mąż chce mieć dziecko, a ja nie\"----> Dziewczyno, wiesz czemu to jest w cudzysłowie? Bo to tytuł topiku, na którym byłam!

Gość jejkujejkuu
Dziewczyno, wiesz czemu to jest w cudzysłowie?Bo to ja włozyłam to w cudzysłow sprawdz co pisałas o 14:44 trudno sie z toba porozumiec nie pytam z jakiej rodziny pochodzi twoj maz tylko pytam dlaczego raz piszesz ze maz nie chce dziecka a za chwile ze tak

Gość ludzie dzielą się na dwie
Mój też i zawsze chciał mieć swoje :) No ale jeśli Ty nie chcesz to faktycznie dobrze. Wg mnie każdy powinien robić co mu pasuje, ale, bez urazy, Ty jednak często jesteś złośliwa bez powodu. Żyj jak chcesz i daj żyć innym, nie zachowój się jak udzielna księżniczka tylko dla tego, że nie chcesz mieć dzieci. Co to ma wogóle do rzeczy??? Czy naprawdę uważasz, że jesteś lepsza i mądrzejsza? A niby czemu? Skąd w Tobie takie bezpodstawne poczucie wyższości, hm? Bardzo jestem ciekawa.

Gość ludzie dzielą się na dwie
jejku, ona podała przykłady tematów, na które ewentualnie może się wypowiadać

Gość oooooooo i wiadomo
niech pisze w cudzysłowie aby było jasne

Obiecuję, że następnym razem, specjalnie dla ciebie nie zapomnę o cudzysłowie. Kiedy coś wymieniem, nie muszę wszystkiego brać w cudzysłów, ale skoro sprawię ci tym przyjemność, to masz to u mnie jak w banku.

jejkujejkuu--> np. Mój mąż chce mieć dziecko, a ja nie (to mnie nie dotyczy, ale mogę porozmawiać), Nie chcę mieć dzieci, Teściowa męczy mnie, żebym dała jej wnuka itp. antybzudb napisała tak jasno, ze już jaśniej nie mogła. co z tego, żer zabrakło cudzysłowu, skoro zaczęłaod NP. i skończyła na ITP. jejku...coś tam - czytając ten topik to odniosłam wrażenie, ze to Ty się miotasz i nie za bardzo rozumiesz o co chodzi. uczepiłaś się jednego zdania i kręcisz soię dookoła niego nie chcąc zrozumieć, ze to był tylko przykład :o

Gość oooooooo i wiadomo
nie chodzi o przyjemnosc ,ale o jasnosc wypowiedzi ,no bo chyba czemus słuzy interpunkcja

Gość jejkujejkuu
jasne byłoby : jejkujejkuu--> np.temat" Mój mąż chce mieć dziecko, a ja nie (to mnie nie dotyczy, ale mogę porozmawiać)," Nie chcę mieć dzieci," "Teściowa męczy mnie, żebym dała jej wnuka" itp.

Gość skończcie juz ten temat
bo robi sie nudny

O, jak pięknie mnie poprawiłaś, teraz możesz wracać do swoich zabawek. Dziecku się humor poprawił, bo gdzieniegdzie wstawił kilka kreseczek.

Gość jejkujejkuu
te "kreseczki "powoduja ze wszystko jest jasne i nie ma niedomowien ....kreseczki ....:D:D:Dantykreseczki :P