zlot_Rybk 0 Napisano Maj 28, 2007 Witam!! 3 grudnia tamtego roku przestalam brac tabletki(cilest)bralam je ok. 9 miesiecy..!! Jaki okres czasu po odstawieniu tabletek jest aby wszystko sie unormowalo?? Pytanie 2. Od ok.2 tygodni mam powiekszone piersi i straszny bol nie moge sie dotknac ! Sutki caly czas sa nabrzmiale do tego zawsze rano gdy sie budze jest mi niedobrze mam mdlosci(nie wymiotuje) do tego myslalam ze az tak mi sie przytylo ale moj brzuch jest twardy i bardzo wypiety do przodu bule brzucha w dole czy to moga byc obiawy ciazy? Dodam ze ok 3 tygodni temu robilam w testy (byly one robione przed okresem) i wyszly negatywne..!! Teraz czekam na okres powinnam dostac 5-6.06!! Mam zamiar zrobic nastepny test? Tylko pytanie po oczekiwanym okresiebczy przed? Dreczy mnie tez to ze slyszalam o byciu w ciazy a okres byl mimo to przez 3 miesiace !! Prosze napiszcie cos moze ktos z was mial podobne objawy!? P.S. Wydaje mi sie ze po robieniu tych 2 testow nie mialo miejsca cos co by moglo doprowadzic do zapolodnienia,ale jesli testy sklamaly? + ten 3 miesieczny okres w trakcie ciazy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlot_Rybk 0 Napisano Maj 28, 2007 Nikt nie pomoze????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlot_Rybk 0 Napisano Maj 28, 2007 Proszeee dajcie odpowiedz nikt nic nie wie??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach