Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oficer śledczy

moje śledztwo - jestem z siebie dumny

Polecane posty

Gość oficer śledczy

Chciałem dowiedzieć się czegoś więcej o jednej kobiecie. Znałem 4 fakty: - pracuje w urzędzie - nazwisko... ale akurat dużo jest osób o takim nazwisku - ulicę, na której mieszka - wiedziałam czym zajmuje się jej mąż 1. wpisałem jej nazwisko, znalazłem babkę z urzędu... dowiedziałem się imienia, choć nie miałem pewności czy to na pewno dobre 2.a wpisałem imię i nazwisko, znalazłem tytuł pracy magisterskiej - była z zakresu zagadnień jej męża, wiec tu padło przypuszczenie, ze tak się poznali 2.b wyskoczyło ogłoszenie o sprzedaży czegoś tam + email 3. wpisałem email wyskoczyło ogłoszenie kobiety, która szuka pracy, adres (ulica) się zgadzał 4. przestudiowałem dane z cv i stwierdziłem, ze to ona :P A teraz mam jej email i numer telefonu i jeszcze mnie korci, zeby dowiedziec się jak wygląda... ma ktos jakies pomysły? :P :P :P

Gość do anty
mnie byś w ten sposób w życiu nie znalazł :-p po co te przechwałki ??

Gość oficer śledczy
przechwałki mają na celu jedynie wprowadzenie do tematu właściwego tj jak dowiedzieć się jak on wygląda :P

Gość oficer śledczy
ona

Gość juz sie nie poprawiaj
wydalo sie :P.

Gość urzędnicy kończą pracę o 15ej
zostaw w informacji kopertę dla niej, gdy będzie ją odbierałą po pracy, to ją przylukasz albo przed 7mą rano obserwuj kobiety, które będą wychodziły do pracy z jej bloku, domu, klatki.....

Gość oficer śledczy
nic się nie wydało, "a" mi zjadło, to ona ona ona :(

Gość oficer śledczy
obserwowanie kobiet mi nic nie da, bo skąd będę wiedział, ze to akurat ta a nie inna :( A o zostawianiu kopert w informacji pierwsze słyszę, pewnie zaraz mnie będą chcieli wylegitymować w tym urzędzie

komplikujesz sprawę. mozesz też podejść do informacji i zapytać w którym pokoju pracuje pani x później wchodzisz tam i patrzysz na wszystkie pani, a ok 7ej rano następnego dnia szukasz tych pań w wychodzących z jej domu......

boisz się wychodzić z domu, co? jeśli już trzeba włożyć więcej wysiłku niż szukanie w necie, to rozkładasz ręce?

Gość oficer śledczy
o no to już jakiś pomysł, ale jeszcze jest taki problem, o którym nie wspominałem, jej mąż nie może mnie zobaczyć :P Cały plan legnie w gruzach jak przyjedzie po nią do pracy i zobaczy mnie koczującego przed pokojem :P

dziecko, maz nie wejdzie po nią aż do budynku co z ciebie za detektyw, jeśli nie umiesz takich rzeczy przewidzieć

Gość oficer śledczy
jestem początkującym detektywem, proszę o wyrozumiałość :)