Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gymfanatic

FANATYCY FITNESSU LACZMY SIE!!Schudnac, poprawic forme przed latem !!

Polecane posty

HEJ Zapraszam wszystkch ktorzy kochaja cwiczyc, ktorymsparwia to wiele radosci . Ja chcialabym znalezc osoby ktore chca schudnac nie tylko dzieki diecie ale glownie poprzec cwiczenia. Fajnei by bylo popisac jak nam idzie co robilysmy. Moj plan jest bardzo napiety jesli chodzi o sport ---mam cel ktory zaczeam dwa tyg temu, przygotowalam sobie 10 tygodniowy programw ktorym pragne schudnac i poprawic lub raczej wyrzezbic sylwetke....10 tyg bo wtedy wybierams ie na wakcje z ukochanym a rownie dlatego ze przez 10 tyg naprwd jestesmy w stanei cos zrobic..... wiec jesli chcesz pisac ze mna o tym jak ci idzie to zapraszam Ja jestem instruktorem fitness - to moje dodatkowe zajecie, mimo mojej wagi mam miesnie i moja waga nie oddaje dokladnie mojeow ygladu ale i tak co tydzien sie bede wazyc..... Buzka i zapraszam...jesli jestes jak ja gymfanatic!!

Gość playgirl
Chetnie sie przylacze do pisania z toba.Cwicze systematycznie od ponad 3 lat ale teraz chce sprobowac urozmaicic sobie swoje cwiczenia strechingiem

hej witam witam chcialam sie zapytac czy tez probujesz schudnac, wiesz ja cwicze bo lubie ale teraz to cwicze codzinie dwa razy rano przed praca i po ....chce by moja kondycja byla niezla plsu chce schudnac!! wiec np jutro rano 5k jogging przed praca , po pracy prowadze godzine zajecia , 30 min zajec na stepie kondycyjnych plus 30 minut na nogi plus brzuch . Pozniej ide na saune i laznei parowa zawsze we wtorki!!!! w srode z rana ide na 45 min spinningu przed praca po pracy prowadze zajecia step , pzneij 30 min spinningu prowadza...a pozniej sama zostaje na silwoni i cwicze na gorne czescia ciala...biceps, triceps...plus rozciaganie...sroda jest zabojcza!!! w czwartek biegam 5km rano po pracy ide na 60 min spinningu , i na 1h na basen...przed spiningiem cwicze na posladki ....codziennie robie 6 weidera+cwiczenia na dolne partie brzucha,...to na tyle i tak bede pisac co i jak mi szlo ...strching tez musze dodac troche wiecej ....plus staram sie jesc co 3h i w kazdym posilku by bylo bialko, ogolnei miesa nei jadam ale za to prawie codziennie ryby mam nadzieje ze dolaczysz do pisania, chcialam zaznaczyc ze cwicze od 2 tyg rezultatow super nie ma bo nei cwiczylam rano , teraz po 2 tyg dadaje cwiczenia rano wiec zobaczymy , pzredtem dodalam tylko jogging w weekend i basen i 1h wicej spinningu, ale jako instruktor prowadze 2 rzy step, spinning , i jedne zajecia na kondycje i rzezbe ciala..... ale jestem bardzo ciekawa co ty robisz ...ja od zawsze duzo cwiczyla ,a le teraz cwicze wiecej bo mam duzo motywacje by schudnac .....buzka

tak duzo cwiczysz a nie mozesz schudnąć??? ja cwiczę po 2 godziny 3 razy w tygodniu siłownia a w dni kiedy nie jestem na siłowni to skaczę w domu na skakance albo długie marsze..

Gość playgirl
No ja cwicze 3 razy w tygodniu regularnie ale od niedawna dolaczylam tez godzine strechingu raz w tygodniu ia od miesiaca chodze na saune infrared dwa razy w tygodniu.Ja nie chudne na wadze bo miesnie sa ciezsze od tluszczu a ja tluszczyku mam bardzo malo.Zmienila mi sie tylko sylwetka zdecydowanie wyszczuplalam w obwodach.Staram sie odzywiac zdrowo tzn wiecej warzyw niz owocow(cukier)nie jadam po 19 duzo pije wody i ogolnie prowadze zdrowy tryb zycia.To tyle...Tez dziwie sie ze przy tak intensywnych cwiczeniach nie chudniesz.Instruktorki na fitnessie na ktory ja chodze sa wszystkie bardzo szczuple wiec czegos tu u ciebie nie rozumiem?

Gość minimka
witam.. ja bardzo chciałabym zacząć ćwiczyć, ale nie mogę się jakos zebrać.. Mogłabyś poradzić jakie ćwiczenia, a raczej od jakich ćwiczen mogłabym zacząć w domu... jestem szczupła, ale chce popracować nad sylwetką i inwestować w przyszłość

hej Nie zawsze instruktorki sa szczupla, niestety wiekszosc cwiczen ja nei wyukonuje ja pokazuje a pozneij w trosce o klientki chodze i ptarze czy robia dobrze ...wiec sama malo cwicze na wlasnych zajeciach , no chyba ze mam step lbo spinning to tak , kondycje mam biegam po 12km bez przerwy , problem w tym ze jakies pol roku temu musialam brac hormony ...i zwolnic tempo zycia i przytylam 10 kg , ale teraz juz wszystko jest w pozradku i moge sie za siebei wziazc, wydaje mi sie ze nawet przy tych 10 kg wicej wygladam bardzo sportowo i mam umiesnione nie wylewajace sie cialk,a le moglo by byc lepiej dlatego musze sama cwiczyc oprocz prowadzenia zajec---- dzisiaj rano bylam na zajeciach spinning , teraz w pracy jestem po pracy prowadze 45 min stepu ...pozniej 45 min BSBody Sculping, pozniej 20 min prowadze express spining ...zaczelam tak cwiczyc od pon intensywnie , wieczorem brzuszki plus silka dwa razy w tyg , a topik chcialam zalozyc by pisac jakmi idzie i was czytac jak wam idzie ......i tak ogolnie, ja nei mieszkam w polsce ,a le jak bys poszla w anglii do klubu to prawei zadna isntruktorka nei jeste szczupla wrecz przeciwnie, one musze duzo same cwiczyc wlasnei dlaetgo ze chodza i sprawdzaja cwiczace dziewczyny ...no nei wazne jestem jak jestem i am nadzieje ze bedzie lepiej ......za 4 tyg :) buzka

Hej widze ze pewnei i tak bede sama tutaj .....szkoda no coz dodalam te rane trenngi przed praca caly tydzien i czuje sie zmeczona dzisiaj .....no ale sie nei poddaje...najgorsze sa weekendy ....ale rano jogging 5k pozniej basen ....lunch i pozneij spinning . w Niedizele 5kmjogging 12 km power walk codziennie brzuszki , a dzis dodatkowo silka buzka

Gość felka 22
Czesc! Gymfanatic -Wymiary masz super,dziewczyny Ci chyba zazdroszcza wypisujac glupoty.Bo nie chodzi o to,zeby byc wieszakiem,ale miec jedrne,szczuple,umiesnione,zgrabne cialko!!! Ja cwicze ok 3 m-ce,schudlam na wadze 4 kg tylko,ale sylwetka wyraznie sie poprawila. Moim koszmarem sa uda,pupa,biodra, jestem typową gruszką. Nie wiem juz co robic,no normalnie koszmar!!!:( Mam do Ciebie pytanie czy lepiej jest cwiczyc co drugi dzien czy codziennie??Chodzi glownie o nogi. I co sadzisz o cwiczeniach 8min ABS??

hej wiec wystarczy cwiczyc 3 ray w tyg ale reguralnie i by trening trwal dluzej niz 1h ....dlatego cwiczenia typu 8 min abs sa dobre ale tylko na zakonczenie treningu i dla poczatkujacych , bo od 8 minut taki roznic nei bedzie ......jesli ktos che shcudnac to neistety 70% to cardio a 30 % to cwiczenia wzmacniajace , rzezbiace takie jak seria 8 minut , choc ja bym ja wydluzyla conajmneij do 15 minut. Nigdy nei jest tak ze chudniemy stad gdzie chcemy .....dlatego trzeba dac sobei czas zaplanowac i sie tego trzymac..... proponuje, aerobik,s pinning, step , wszelkie formy cardio cwiczen, ana na koniec brzuszki plus cwiczenia typu przysiady wypady ...sa cudzowne na pupe i nogi!!!! a jak bardzo chesz robic abs, to daj je dodatkow po przebudzeniu 8 min.- wszystko zalezy od cierpliwosci i wytrwalosci prawdziwe wyniki reguralnych cwiczen powinny sie pojawic po 3 tyg!!!

Gość o la boga
Hej Gymfanatic! A co powiesz o regularnym cwiczeniu callanetics?Czy te cwiczenia spalaja tluszcz?Czy to tylko cwiczenia dla osob bez nadwagi,rzebiacy sylwetke. Ja mam 10 kg nadwagi i chce cwiczyc,zeby tego cholerstwa sie pozbyc.

kazde cwiczenia sa dobre ...najwaqzniejsze by sparwialy ci tez przyjemnosc, callanetic wyrzebi ladnie cialo do tego rozciagnie miesnie, dodala bym mimo wszytsko jogging 30 min przynajmniej a potem callanetics. Ja tez probuje schudnac 10 kg ..... najwazniejsze tez by reguralnei dostarczac organizmowi pozywienie( energie) najlepiej co 3h!! wtedy podkreci ci sie metabolizm !!! Powodzenia

Ja dzis prowadze zajecia step pozniej BS , a nastepnie sama pojde na 30 min spiningu i sauna...by odpoczac:) oczywiscie brzuszki i streching obowiazkowo!!!

Gość gość
ile Ty masz wzrostu?