Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venom squada

Jaki zegarek męski do zlotego pierscienia

Polecane posty

Gość venom squada

mam na palcu zloty piercien, czy tylko zloty zegarek pasuje do niego ???

Gość Patek albo Rolex
tylko i wyłącznie :P

Gość venom squada
jestem troche mlody i pewnie dziewczyny w moim wieku potraktowaly by zloty zegarek jako lans,,, a czarny nie moze byc ?

Gość yhy
złote pierścienie (sygnety) nie są już u facetów modne....są tandetne....tym bardziej ,że piszesz ze jestes młody...nie pozwoliłabym moje np.chłopakowi nosic czegos takiego :o

Gość Patek albo Rolex
i oczywiscie oryginalne, a nie jakies bezczelne podróby za 400 zł :O.

Gość venom squada
to jest pamiatka rodzinna , nie jest jakis wielki, 3/4 mysli ze to obraczka wiec nie jest zle.... czyli od ilu $ moge nosic ?:)

Gość yhy
kogo stać na prawdziwego rolexa...czy ty wiesz ile on kosztuje?...mieszkanie sobie za taki zegarek kupisz

Gość Patek albo Rolex
a tak już na poważnie - zgadzam sie z yhy, sygnety, złote pierścienie, itp.u faceta są okropne. Jedyna ozdoba napalcowa, ktora ujdzie u faceta, to obrączka (jesli zonaty). Jeśli nie - wystarczy dobry zegarek (nie, nie musi byc oryginalny Patek :D), ew.bransoletka (ale nie grubości łańcucha do wiązania krów u żłobu).

Gość yhy
acha...to już od ciebie zalezy ile chcesz na niego wydac...nie słuchaj innych ze musi byc tylko i wyłacznie firmowy....no chyba ze masz kupe kasy

Gość Patek albo Rolex
Oczywiscie zegarek i bransoletkę nie nosimy na palcach, heheh.

Gość venom squada
czyli nic poza zlotym nie pasuje tak ??? czyli bede chodzil bez zegarka i sprawdzal godzine na telefonie :)

Gość yhy
a mnie nie podobaja sie faceci ze srebrna albo złota bransoletka....podobaja mi sie modne w tym sezonie bransotetki z rzemyka

Gość yhy
zaraz ci pokaze jakis fajny zegarek męski ...tani i fajny....tylko poszukam...poczekaj

Branzoletka z rzemyka i koniecznie \"japonki\" full gay cosmo trandy :O

Gość Patek albo Rolex
takie rzemykowe tez są fajne. Zlote nie bardzo, o wiele bardziej podobają mi się srebrne (i nie grube).

Gość yhy
ten jest taki dosyc elegancki...poszukam mniej eleganckiego

yhy -> Z całym szacunkiem ale gorszego szmelcu nie widziałem na rękę - chyba, że się mieszka na terenie zamieszkałym

Gość yhy
mnie też się on jakoś super nie podoba (ogólnie nie podobają mi się złote zegarki)...tylko chciałam pokazac ze sa złote tańsze niż 1.000zł (no wiadomo ze to nieprawdziwe złoto)....ten zegarek taki zły nie jest tylko taki elegancki nie do wszystkiego pasuje mowa o tym złotym p.s.szybko szukałam więc pewnie jest duzo o wiele ładniejszych zegarków tylko trzeba posiedziec i poszukac

Gość yhy
no to się cieszę ze lepiej ;)

W tej jednak kwestii uważam że jeśli chcesz kupić zegarek na lata i aby zachował przez te lata swój styl to muszisz wydać min 1200,-. Nie polecam żadnych zegarków poniżej 400,- ponieważ często psują się bransolety (zapięcia), uszkodzenie koperty to niemalże wywalenie zegarka, nie mówiąc o odbrym serwisie związanym z konserwacją. Na twoim miejscu jeśli szukałbym złotego zegarka wybrałbym DOXE (taki zegarek ojciec Buda z Pulp Fiction trzymał w dupie jak przebywał w obozie witnamskim). Ale jeśli portafisz pamiętać że należy zdjąć zegarek kiedy się kąpiesz, naprawiasz silnik i żeglujesz to taki do 500,- z pewnością ci wystarczy.