Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecikkkkk

kobiety nie rozumiem was... po co zmuszacie po kilku latach faceta do slubu

Polecane posty

Gość facecikkkkk

po co wam to ? jestescie az takei uradowane jak was facet zaaobraczkuje i zrobi wam dzieciaka? po co wam ? nie lepiej byc w wolnym zwiazku? Ja niestety mam ten problem dziewczyna po 3 latach chce zebym sie okreslil tz ona chce zebym sie z nia ozenil ale ja nie chce lubie wolne zwiazki..

Gość Ala B. vel tatar
ja tam zrobiłam to ekspesssowo nie wziełam cilestu zaszłam w ciąże i zaobrączkowałam go na amen opaską i slubu nie musliemy brac:) a na swoje jak na suke przystało wyszłam Nie rozumiem kobiet co proszą o slub itp ja nic nie mówiłam, a swoje zrobiłam i teraz rządze czy ma widzenia czy nie z córką.. I on skacze jak ja mu zagram Doprowadziłam do tego, ze jest wrogiem dla ukochanej nr 1 jestem ja piszę maiale z jego matką i siorą przekabaciłam je na swoją strone:) taka ze mnie suka:)

Gość ona.............
To zle ze nie rozumiesz .Kobieta od dziecka marzy o slubie o pieknej sukni i wspanialym mezu.Dla mnie slub ejst bardzo wazny nie moglabym byc z kims kto go nie chce.To mi daje gwarancje ze bedzie ze mna ze nie zerwie z byle powodu jak to jest w przypadku chodzenia ze soba.Nawet jak zdradzi to statystucznie facet wybiera zone.Chce rodzine meza dzieci tak jak inne kobiety.

Skoro lubisz wolne związki to lepiej daj tej dziewczynie spokój a sam znajdź sobie taką,która nie potrzebuje ślubu. Szkoda żebyś zawracał jej głowę, nie ma sensu żeby czekała na Ciebie w nieskończoność.Kobiety mają to do siebie,że lubią stabilność i czują potrzebę stworzenia prawdziwej rodziny a ślub jest pierwszym ogniwem na tej drodze :) Tak czy owak nie chcesz to się nie żeń, nic na siłę :)

ty glupia dziwko mam nadzieje ze twoj bachor zdechnie na jakas nieuleczalna chorobe a ty zostaniesz rzucona jak zurzyta szmata hehe

Gość błekitna-laguna
nie każda zmuszą, są takie, które trzeba zmuszać. nie wszystkie kobiety są takie same, nie każda chce obrączek, białej sukni, dziciaków.

Gość a ja chcę ślubu....
a mój facet nie... jesteśmy 6 lat ze sobą, mieszkamy od roku i na razie na ślub nie ma szans. Po prostu tego chcę i tyle, a jeśli mnie kocha to powinien zrozumieć. Skoro dla facetów nie ma to znaczenia dlaczego mają z tym problem? Czego się boją? Dla wyjaśnienia:ja do niczego nie zmuszam ale on wie że o tym marzę...

...bo taka deklaracja oznaczalaby dla mnie,ze chce ze mna przejsc przez zycie, ze jestem dla niego najwazniejsza, po prostu...:)

Gość up.............

Gość 777777777777
bo to bardziej zobowiązujące niż życie na kocią lapę, gdzie w każdej chwili głupi facet może poczuć zapach jakiejś innej suczki i łatwo odejść. Niestety faceci to wielkie wygodne dzieci i nie chcą się poświęcać, chyba że to dla nich wygodne Może moja opinia jest trochę krzywdząca dla porządnych, dorosłych facetów, których co prawda nie spatkałam, ale przepraszam. Ja na ogół spotykam niedorosłych wygodnych leniwych debili.

Gość ona..............
facet jest gotowy do slubu po kilku miesiacach do roku jesli kocha i jest pewnien jesli nie bierze slubu 2,3,4...i wiecej lat to poprostu czeka na lepsza ale sie zabezpiecza bedac ciagle ze swoja stala partnerka jak by nie wyszlo nic z znalezienia lepszej.znam mnostwo przypadkow gdzie pary zyly po 5-7 lat ze soba a potem krach i kilka miesiacy i facet czy babka bierze slub z innym .ja wiecej niz 3 lata nie radze czekac szkoda czasu drogie panie na nieodpowiedzialnych mezczyzn

Gość a ja chcę ślubu....
no to zaczynam sie bac....mam sie juz pakowac?