Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johny bravo

bardzo szybka propozycja seksu

Polecane posty

Gość johny bravo

Witam, neka mnie wielka ciekawosc jak zachowujecie sie i czy byliście w takiej sytacji gdy kobieta poznana przez np. czat, bo mowie tu o rozmowie, lub pisaniu miali, proponuje seks bez blizszego poznania, czyli twierdzi ze szuka tylko seksu, czasami jednorazowego, ze nie chce sie odkrywac, mowic o sobie, oczekuje tylo "dobrego rzniecia" (to cytat) Co robicie?? ja osobiscie unikam takich konatktow, primo ze szukam nie jednorazowo i nie tylko na seks, a drugie postrzegam w takich zachowaniach scieme i wkretke

Gość czy ściem
nie wiem kobiety sa rózne i wszystkigo mozna się spodziwać --- serio . Nie koniecznie musi to być sciema .

Gość faktycznie.__
moze nie oczekuje niczego wiecej tylko seksu i zabawy

Kobieta sama w sobie jest tajemnicza. I jeszcze katować się tą niepewnością , głupim radiowym wyobrażaniem sobie jak ona wygląda. Mam to gdzieś. Jak mnie przyciśnie to idę na miasto po coś realnego. Zaraz stulejki zaczną szczekać......na prostytutki. Niestety to nie dla mnie.

Gość xxxx18
jony bravo- jezeli bylabym facetem i kobieta powiedziwla do mnie ze oczekuje tylko dobrego rzniecia , to nawet nie rozmawialabym z nia 1 minute. Dla mnie to jest nie jest kobieta tylko samica , ktora czce sie za wszelka cene zaspokoic!No coz takie tez bywaja, ale budza we mnie wstret!

Gość KAROL 23
Jeszcze takiej laski nie spotkalem , a gdyby mi sie to przydarzylo, to wyrzucilbym ja z czwartego pietra!

Gość opium 2
jony bravo- gdyby dziewczyna zlozyla mi taka propozycje to nie mialaby u mnie szans nawet na rozmowe!

Gość faktycznie.__
tiaaa ,kazdy z was rznol by ja ostro,a tu udajecie swietosci bez skazy...zenada ..tu jestesmy anonimowi nie musicie byc wstretnymi obludnikami

Gość do faktycznie
masz rację chłopie/babo? w gębie to sami cnotni młodzieńcy a w realu to by rżnęli aż by wióry leciały niestety mogą tylko fantazjować o seksie z KIMKOLWIEK

Gość faktycznie.__
babo z krwi i kosci:)