Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Etienettka

Stosunek przerywany a ciaza

Polecane posty

Gość Etienettka

Mam pytanie czy moglam zajsc w ciaze podczas stosunku przerywanego?

Gość załamana na maksa
tak

Gość byłam kiedys
to zależy w jakim momencie został przerwany. Ale wracając do pytania- tak.

Gość Etienettka
kochalismy sie w dni plodne i teraz bola mnie piersi jest 9 dni po stosunku w ciagu nich bolal mnie jajnik i mialam nieznaczne plamienie co mi sie nigdy nie zdarzylo miedzy miesiaczkami . no a dzis doszlo pieczenie piersi i dziwny bol jak na miesiaczke ale do niej jeszcze tydzien. Boje sie .

Gość Aliceee
Możliwe, że to ciąża. Najlepiej zrób sobie test ciążowy, wiele Ci powie i z pewnością Cię uspokoi.

Gość Etienettka
Aliceeee na test ciazowy to chyba jeszcze za wczesnie czy juz moge zrobic jestem w 19 dniu cyklu aa owulacje mialam w 10 . do miesiaczki jeszcze 6 dni bo cykle mam 25 dniowe . prosze o odpowiedz

Gość do Etienettka
objawy ciązy mozesz miec najwczesniej w 5-6 tygodniu ciązy, a póki co to wpadasz w histerię i masz schizy, co ma byc to bedzie

Gość Etienettka
moze i tak ale to nieprawda ze w 6 tygodniu...............dopiero moja siostra kilka dni po zaplodnieniu miala tkliwe piersi bolal ja brzuch jak na miesiaczke i wczesniej jajnik no i miala plamionka male ale byly

Gość Etienettka
u kazdej kobiety jest inaczej mam nadzieje ze umnie to tylko schiza jak piszesz ale jak nie jestes wiedzaca na ten temat to po co sie udzielasz

Gość do Etienettka
a skąd wiesz ze ja jestem niewiedzaca?

Gość Etienettka
bo akurat na ten temat wiem sporo .i to nieprawda ze objawy ciazy sa dopiero w 5 - 6 tygodniu.brednie

Gość do Etienettka
no to skoro wszystko wiesz to po co zakladasz taki durny topik z takim durnym pytaniem, w kazdej książce o seksie piszą ze mozna wpaść podczas stosunku przerywanego:P

Gość Etienettka
a po to zeby posluchac co inni maja na ten temat do powiedzenia ....a tobie to przeszkadza????

Gość no pewnie ze
objawy sa wczesniej, ja miałam z 4 dni po planowanej mies. i dopiero to skłponiło mnie do zrobienia testu bo jakos mi wyleciało wtedy z głowy ze juz powinnam dostac. Mozna by zrobic sondaż ile zachodzi podczas przerywanego zeby uswiadoimic jak łatwo w ten sposób wpasc

objawy ciąży miałam w obu przypadkach już kilka dni po zapłodnieniu, inne piersi, tkliwe sutki. 2 tygodnie po zapłodnieniu już wymiotowałam.