Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astromini 30

I CO DALEJ.....

Polecane posty

Gość astromini 30

Rozstałam sie z facetem 5 m-cy temu.Przez 4 miesiące milczelismy.Spotkalismy sie tydzien temu .Nie bylismy w stanie sie sbie oprzec .Ale nie mowiliśmy nic o powrocie.umowiliśmy sie na spotkanie za tydzień.W miedzy czasie z nikim nie bylismy i nadal sie boimy z kims spotkac.Kocham go nadal ale teraz nie rozumiem w co my ze sobą gramy.Mówimy ze teraz to własnie czas na poznanie kogos nowego.Mówimy sobie nawzajem o tym.Dzisiaj on mnie zapytał czy moze sie umówic z panienką z czatu a ja go poparłam.Czy to nie dziwna gra?

Gość faktycznie.__
to bardzo nie dobra gra...nie wciagaj sie w nia za bardzo...bo zaleczone rany znowu beda krwawic...on raczej nie traktuje tego powaznie jesli umawia sie z toba na seks a w miedzyczasie spotyka sie z innymi pannami

Gość powiedzialbym
ze ta gra jest BARDZO dziwna chyba lubisz cierpiec :O

Gość niewiadomow
i nie traktuje cie powaznie jesli rozmaawia z toą, ale na pogawedki umawia sie z innymi, ciebie wyklina, olewa, ex wazniejszasłucha jej biadolen na gg, na piwie itp w kanjpie itp i ciągle pokazuje sie z innymi i by cie zranic robi fotomontaze

Gość astromini 30
Wicie co ja tez uwazam ze to dziwna gra.Bo to gra słow ja wiem ze on nie spotka sie z nikim.I to jest najdziwniejsze

może to walka o to kto pierwszy powie \"przepraszam \" ewentualnie to ja bede ten lepszy i szybciej znajde następną :) czas ci koleżanko na pewno pokaże o co tak naprawdę biega