Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolne

wyjazd na weekend

Polecane posty

Gość wolne

czy ktos zna jakies okolice (typu ustron ..wisla) gdzie mozna niedrogo wynajac domki lub pokoje?..moze jakas strona internetowa..moze ktos juz byl i poleca..chodzi mi glownie o to zeby nie bylo drogo i zeby w okolicy byly ciekawe knajpki czy jakis club ...fajne miejsce gdzie mozna sie pobawic :)

Gość najlepiej długo pochodzic
ja byłam dwa tygodnie temu Wiśle w Radioli -pokoje 35 zł od osoby za dobę bez jedzonka..ale to daleko od centrum Wisły- a mianowicie w Jaworniku- za to zajefajnie blisko w górki :D :D super :D ale tam w Wiśle jest tyle tego do wynajęcia ze na pewno cos znajdziesz

Gość wolne
dziekuje :) jesli ktos cos jeszcze wie niech pisze :D

Gość najlepiej długo pochodzic
http://www.wisla.pl/site.php3?a=200&t=008 wyszukiwarka polecam wam wybrać się na Czantorię jeśli nie byliście- z Wisły bardzo blisko, można dojechać PKS-em; potem wyciągiem w górę nawet nie jest drogo- a na górze można sobie z toru saneczkowego (tak, w lecie) skorzystać za 4 zł :D no a na samym szczycie wieza widokowa :) a jak byliście tam to wybierzcie się na Stożek, wyciąg trochę mniej wygodny ale też zajefajnie na górze :D

Gość wolne
bardzo dziekuje za podpowiedzi:D ale jeszcze tylko dodam ze bardzije zalezy nam na jakims fajnym miescu gdzie mozna sie pobawic ..poznac ciekawych ludzi ;) no i jak wiadomo nocleg zebysmy nie musieli spac na ulicy ;) wiec moze ktos jeszcze cos wie? :)