Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RÓŻOWA SŁONICZKA

GORZKA NAUCZKA

Polecane posty

Kobiety sprawdzają komórki swoich facetów, ich maile i gg. Ja posunęłam się do innego kłamstwa. Po prawie 4 latach \'\'zachciało mi się sprawdzania\'\' mojego Faceta. [Dobrze znacie go z tego forum] Nie wiem, co mi odbiło. Zrobiłam coś znacznie GORSZEGO Zrobiłam STRASZNĄ rzecz. :( Przez 11 dni robiłam wszystko, by mój Chłopak myślał, że jestem w szpitalu kardiologicznym na intensywnej terapii w Zamościu [jestem z Warszawy]. Jedno kłamstwo pociągnęło za sobą kolejne, jeszcze jedno i jeszcze… Wciągnęłam w to najbliższą osobę – Mamę, która wzięła moje kłamstwa na siebie. Mój Chłopak mówi, że wydzwaniał po wszystkich warszawskich szpitalach, pytając o mnie, nie mógł spać, odchodził od zmysłów, zamartwiając się o mnie. Dzwonił też do zamojskiego szpitala. Kiedy zaczął coś podejrzewać, zaczął sprawdzać. Powiedział, że jego brat, który pracuje w sieci ORANGE, pomógł mu namierzyć moją komórkę i stąd się dowiedział, że pisałam mu SMSy z domu. Przyznałam się. Ale to nie koniec mojej głupoty... :( Z pożyczonego mi kiedyś dysku, który poprosił, żebym mu zwróciła, mój chłopak odczytał moje dane i dowiedział się, że rzeczywiście byłam w domu, przeczytał moje maile. A tydzień temu, kiedy do mnie przyjechał [zachowywał się tak, jak by nic nie wiedział] kochaliśmy się, a kiedy poszłam do łazienki, zgrał sobie moje archiwum gg i kilka dni później dowiedział się, że flirtowałam z pewnym facetem. Powiedział, że dla niego to jest zdrada emocjonalna. Jak mogłam to zrobić? Rozumiem, że jest wściekły, ma prawo. Ja czułabym się chyba podobnie na jego miejscu. Zerwał ze mną. Nie przyjął moich przeprosin. PRAGNĘ, ŻEBY DO MNIE WRÓCIŁ I WYBACZYŁ. Czuję się OKROPNIE. Jestem beznadziejna. :( :( :(

Gość no jesteś
:O:O:O

Gość Niebieskooka Szatynka
a ja nie rozumiem, po co kłamaś że jesteś w szpitalu ? nie chciałaś się z nim widywać, chciałaś czasu dla siebie:O ? po kiego :O ? ps :O:O

Gość hahahahh
jejku.. po co ten szpital? co chciałaś tym sprawdzić? no i co to za facet którego znamy stąd???????;)

Gość o tak zgadza sie
w Zamosciu kardiologia jest na wysokim poziomie

Gość co za bzdety
nie wiem kto głupszy Ty, Twoja Mama czy Twój chłopak, sprawdzał Cię jak maniak

Gość Lady Macbeth
boże ale debilizm skąd ludziom przychodzą takie pierdoły do głowy? a twój chłopak nie mógł najpierw zadzwonić do twojej matki zeby sprawdzić w jakim szpiatlu leżysz? smierdzi mi tu prowokacją bo to jest tak durne, że az niemożliwe

Gość akakka
Dokładnie, tak durne, że aż niewiarygodne. Ale jeżeli to prawda, to moge powiedzieć tylko tyle, że fecet zrobił, co piwiniem: rzucił idiotlkę.

Gość baja gaga
żenujące... Mam nadzieje, ze to prowokacja. Jak ktoś może w ogóle wymyślić taką głupotę?

Gość Enran
Masz nauczkę i cieszę się z tego