Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....klarka....

koncentracja - co jest dobre aby sie skupic . ten stan jest okropny ...

Polecane posty

Gość ....klarka....

cos na koncetracje macie dobrego , jest z nia okropnie serce mnie boli z bezradnosci mam tyle nauki ze nie wiem od czego zaczac a jak juz zaczne to mysle o nastepnym przedmoicie , pomozcie mi ten stan jest okropny chce mi sie plakac juz z tego wszystkiego a mam jeszcze troche zmartwien i nie potrafie sie skupic i w nocy nie moge z nerw spac . Czy jest cos na taka przypadlosc ?

Gość ....klarka....
?????

Gość no ciekawe

Gość nic mi sie nie chce
jusz ci pisolom ze kawa

Może spróbuj tabletek "sesja", są z naturalnych składników, zawierają lecytynę i inne składniki poprawiajace koncentrację. cena około 15 zł za opakowanie. Ja biorę, ale w sumie nie potrafię powiedzieć czy to one mi pomagają, ale chyba trochę łatwiej mi się skoncentrować. I od innych też słyszałam opinię, że pomagają. pozdrawiam i powodzenia w nauce;)

proponuję chwilę odpoczynku i zrobienie planu dalszego działania. Jak będziesz się stresować, ze jeszcze to i jeszcze tamto, to z pewnością będzie ci się ciężko skupić. Musisz wybrać co jest dla ciebie w tej chwili najważniejsze i starać się skoncentrować. Naprawę polacam chwilę odpoczynku, jakiś spacer i witaminiki, kawa i słodyczne na dłuższą metę nie są skuteczne

Gość lecytyna
w tabletkach firmy ORTIS, niedrogie i skuteczne :)

Ja w czasie sesji używałam Plusz Aktiv. Taki zielony o smaku grejfrutowym. Bardzo mi pomógł, bo jest głównie na koncentrację. Kosztuje koło 15 zł. Musimy pamiętać, by nie przesadzać z ilością. Środki takie mają spory wpływ na nasz organizm i nie jest tak, że nie pozostawiają po sobie śladu (dowiedziałam się o tym na metodyce pracy umysłowej:) Dlatego teraz biorę magnez w postaci musującej. Spróbuj!!!:) On bardzo dobrze wspomaga pracę umysłu i koncentrację:* Powodzenia

Gość do goryyyyyyyyyyyw
tez czegos potrzebuje

Mam podobny problem w tym czasie i łykam magnez i tran w kapsułkach..