Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdemaskowana

seks oralny a orgazm.da sie?

Polecane posty

Gość zdemaskowana

mam pytaniue i to raczej powazne prosze wiec o odpowiedzi.pytanie dotyczy orgazmu przy seksie oralnym u kobiety:) czy dochodzicie w ten sposob? bo mnie sie wydaje ze to jakies nierealne...jak was partner piesci delikatnie czy raczej na odwrot?

Gość zdemaskowana
no tak:(

Gość karolina waw
ja doszlam

Gość mężżżżżo
ja starą zawsze zaspokajam jęzorem, to chyba normalne pochwowo stosunkiem również ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//

Gość zdemaskowana
to co jest ze mna nie tak? mozecie mi powiedziec czy facfet skupia sie wtedy tylko na lechtaczce? czy jest delikatny?