Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elzunia85

Co mam zrobic?

Polecane posty

Gość Elzunia85

Hej! jestem Ela, mam 22 lata. od 5 miesiecy bylam z Robertem, mym rowiesnikiem. niestety, popsulo sie miedzy nami,glownie z jego strony,gdyz on gdy zmalalo zauroczenie, przestal sie starac. W koncu zerwal choc powiedzial ze nie chce z nikim byc i byc moze wroci do mnie ale musi uporzadkowac swe uczucia. Tak minely 3 miesiace. Mamy maly kontakt, on czasem napisze smsa i to sa mile rzeczy, czasem wyglada jakby tesknil..ciagle mnie przeprasza ze tak zrobil, prosi bym go nie znienawidzila. Jest sam, poswiecil sie studiom. Ja nie wiem co robic. Kocham go ale wiem ze to on musi zrobic pierwszy krok, bo to on zerwal. Probowalam zapomniec ale on co jakis czas sie przypomina tymi smsami. Ale nie robi nic by jakos sie dogadac, nie mowi czy sie zdecydowal by byc ze mna czy nie...co ja mam robic?

Gość katarrrrrrrrrrrrrrrr
spróbuj sie spotkac z kims innym.. albo daj do zrozumienia ze idzieszna randke czy spotkanie.. moze on mysli ze nadal ejstes jego.. a jak cie odrobinke straci to moze cos zrobi

Gość Elzunia85
hm...dobry pomysl :) wiesz, on tak mowil ze jakbym byla z kims innym to byloby mu smutnoi i ze nie wiadomo jak jeszcze z nami bedzie...wiec chyba masz racje ze on moze tak myslec..postaram sie wzbudzic w nim zazdrosc ;)

Gość katarrrrrrrrrrrrrrrr
niom:) nawte nie musisz kogos miec:) ale niech on tak mysli :) chociaz przez jakis czas.. kup sobie nawet sama kwiaty :P serio wzbuc w nim zazdrosc

Gość Elzunia85
hehe dzieki za rady :) mysle ze powinno zadzialac ;) ale faceci sa dziwni, jak im oslabnie zauroczenie to czesto mysla ze koniec milosci i odchodza ale ciagle uwazaja ze ich byla nadal jest ich...

Gość haecceitas
oni pozniej dojrzewaja :P