Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina waw

pierwszy sex bez związku

Polecane posty

Gość karolina waw

hejka. a wiec mam problem... przespalam sie miesiąc temu z kolesiem pierwszy raz z ktorym nie bylam i pewnie nie bede. jestem w nim od dawna zakochana na zaboj i nie umialam sie powstrzymac. czy uwazacie ze jestem szmata? jak mam sie zachowac w stosunku do niego, pewnie sie to powtorzy, ja nie dam rady :(

Gość droga karolino
jednym z najgorszych pomysłów jest poddanie tego pod osąd tej smętnej bandy. a rób sobie coi chcesz i ciesz się życiem

według mnie to nic złego jesteś zauroczona i trochę za bardzo wyluzowałaś. wszystko będzie good jak nie będzie ci sie to zbyt często zdażać...

Gość karolina waw
Nie jestem głupią pizdą!!! Ja tylko sądziłam, że jak zerżnie mnie od tyłu, wyliże mi rowek i zrobi kloca na klate TO SIĘ WE MNIE ZAKOCHA !!!! A tu ch...z tego wyszło :( Poradźcie co jeszcze moge zrobić???? Naprawdę jestem szmatą???

Gość karolina waw
ja sie tu nie wypowiadam, mozecie sie podszywac do woli jesli macie takie zboczenie ;/

Gość karolina waw
A co za ostro pojechałam????? On sam mówił, że lubi takie akcje więc czemu nie...w końcu mam już 16 lat !!!

Gość organizator wtfigo
chlocy i dziewice widac na pierwszy rzut oka co jest podzywem a co nie wiec odpuscie sobie bo tylko sie osmieszacie.

Gość bji
Ale kurwa bystrzak z ciebie ORGANIZATOR :P

Jeżeli tak się nie czujesz, to żadną szmatą nie jesteś. Skąd my mamy wiedzieć?:O Nikt Cię tutaj nie zna... Dla tego giścia Twoje zachowanie to nie problem. Ale widać, ze zrobiłas sobie sama na złość. Bo jeżeli on Cie nie kocha, to nie ma takiej opcji, że nagle mu się odmieni. A Ty się będziesz teraz jeszcze bardziej czuc z nim związana🖐️

Gość zdemaskowana
tu watpiliwe jest zadawanie takich pytan...kafeteria staje sie po prostu miejscem do wyzwisk i wysmian. sama musisz wiedziec jak sie czujesz

Gość I DZIECI

Gość nie zaluj i
kochaj go