Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25 samotna

Mam 25 lat, moj sasiad 18 i zerkamy na siebie

Polecane posty

Gość 25 samotna

Chore:( Chyba zauroczenie. Nie ma sensu.

Gość miso pysio
fajnie, szkoda ze nie jestem twoim sasiadem :)

Gość majsta
oj swintuchy

Gość juzia-l
mam 25 lat i brata w wieku 18 lat - to wiek kiedy ma sie pstro w glowie i nie wie czego chce. mam nadzieje ze autorka postu nie bedzie sobie wiazac z ty sasiadem jakis nadziei. mojego brata i jego kolesi rowisnikow interesuja zarowno moje kolezanki jak i ich nauczycieli (te mlodsze i ladniejsze). w tym wieku hormony marsza graja ze hej. chlopaki co dzien zmieniaja obiekt westchnien

Gość ósemeczka 1
Przeciez to nie jet tak duza roznica wieku! Przestancie na siebie zerkac, tylko wreszcie robcie to naco kazdy zwas ma ochote!

Gość autorko jestes nimfomanka

Gość ladyinred
ojej a co w tym dziwnego, pewnie jego 18 etnie koleżanki wyglądają starzej od ciebie,dlatego może nawet nie wiedzieć ile tak naprawdę masz lat. więc spróbuj zagdać , może cos się z tego rozwinie. i popatrz jak fajnie, że nastolatki takie teraz mamy jakie mamy (staro wygladające) to jest duża przewaga, także nie ma co się oglądać na wiek, byleby charakterem ci odpowiadał. i powodzenia!!!

Gość majsta
chlopak 18 lat.. nawet jak mysli sobie o zwiazku na powaznie, to mysli naiwnie i niedojrzale a jak trafisz na kogos z reszty (99ciu % +-) to bedzie jeszcze gorzej :D no ale co ja tam wiem ;)

bierz sie za niego! Mój mąż miał niecałe 19 lat a ja 26 jak się poznaliśmy. Jesteśmy ze sobą 5 lat i mamy 2 letniego malca. Jest nam super i cały czas szalejemy za sobą. Ludzie którzy nas nie znają często pytają nas o ile mój mąż jest ode mnie starszy! Zawsze wyglądałam młodo i zawsze interesowali się mna młodsi chłopcy ale mój mąż pobił wszystkie rekordy! Na początku mieliśmy te same wątpliwości co Ty! Maż mi kiedyś powiedział że jakbym po naszym pierwszym pocałunku mu powiedziala ze nic między nami nie będzie to by chyba się zabił albo poszedł do zakonu.Teraz już nikt nie zwraca uwagi ze w wg metryki ja mam 31 lat a on 24! Powodzenia

Gość NieZlosliwyCham
A co bedzie jak ty bedziesz miec 50 a on 43?